Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 34 – 2019

Week 34 stond voor mij grotendeels in het teken van Structuurjunkie. Ik had acht startgesprekken voor mijn onlineprogramma, de panter planner raakte totaal uitverkocht en de nieuwe 2019/2020 planner met data kwam nu echt uit. En ik had ook nog eens opnames voor het Jeugdjournaal! Wat een topweek. Kijk je weer mee?

Leestijd

Maandag

Maandag werk ik deels thuis, ’s middags heb ik een startgesprek met een deelnemer van het Structuurjunkie onlineprogramma.

Dinsdag

Dinsdag en woensdag heb ik veel telefonische gesprekken en daaromheen werk ik gewoon.

Donderdag

Donderdag heb ik de hele dag een ruimte gehuurd bij de Droom van Zwolle, om drie gesprekken met deelnemers van mijn programma te voeren. Met iedereen doe ik een startgesprek om een helder beeld van de situatie te krijgen. Zo leer ik iedereen ook wat beter kennen én kan ik alvast een lijstje met actiepunten maken voor we echt met het programma starten.

Vrijdag

Vrijdag heb ik een ‘freestyle’ dagje. Ik heb deze week al meer gedaan dan ik had gedacht en ik heb weinig plannen. Uiteindelijk doe ik nog aardig veel, maar er zit verder geen druk achter. Ook weleens relaxed.

Zaterdag

Zaterdag overdag doe ik vrij weinig. Lekker chillen. ’s Avonds ga ik weer met Janske uit eten voor een recensie in de Stentor.

Zondag

Zondag hebben we weinig plannen. ’s Middags komen Annemieken en Pieter langs om te borrelen.

Dubbel Structuurjunkiefeest deze week, want de panter planners zijn helemaal uitverkocht én de nieuwe 2019/2020 planner met data is sinds deze week echt te koop. Heel tof dat het zo goed gaat.

Ik blijf het elke week zeggen, maar ook deze week was weer erg fijn. Op Instagram stories deelde ik afgelopen week ook al dat ik erg lekker in mijn vel zit. Eigenlijk heb ik de hele week alleen maar dingen gedaan die ik leuk vond, en ik ben er sowieso de laatste maanden druk mee bezig geweest om dit helder te krijgen. Wat vind ik nou echt leuk, waar krijg ik echt energie van, en welke dingen vind ik wat minder? Ik werk sinds een paar maanden met een assistent die me hier en daar ondersteunt, dat helpt heel erg, en ik kijk zelf heel kritisch naar waar mijn tijd heen gaat. En ik krijg veel energie van alles wat ik met Structuurjunkie doe. De coaching met het onlineprogramma, de trainingen die ik aan het ontwikkelen ben, de planners die zo goed gaan en zoveel mensen helpen, het Instagramaccount waar ik zoveel respons op krijg. Ik word daar zo blij van. En daarnaast nog steeds de combinatie met het bloggen doet het hem voor mij. Dit geeft voor mij zo’n groot gevoel van vrijheid, echt heerlijk.

Komende week ben ik wat meer weg dan afgelopen weken. Woensdagmiddag ga ik naar Den Haag, ’s avonds ga ik eten met Mariët en ’s nachts blijf ik in DH slapen. Dat doe ik omdat ik donderdagochtend om 10.00u te gast ben in de Contentrecht talkshow van mijn jurist Charlotte, waar ik om 9.30 aanwezig wil zijn. Wel zo relaxed om dan al daar te zijn. En ik vind het ook gewoon leuk, zo’n nachtje in mijn eentje weg. Verder volg ik deze week een online training, heb ik nog wat startgesprekken met deelnemers van het programma en vrijdag heb ik een fotoshoot voor de cover van BijzonderZwolle, een Zwolse glossy. Dit weekend ga ik met Willem lekker uit eten: voor zijn verjaardag gaf ik hem de ‘Supernovae lunch’. Dit is een lunch met tien Michelinsterren georganiseerd door negen verschillende restaurants, zoals de Librije, ’t Nonnetje, de Heeren van Harinxma en de Vlindertuin. We gaan bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl aan boord voor een boottocht door de Weerribben en tijdens die tocht wordt de lunch geserveerd. Ik heb er waanzinnig veel zin in om hier samen van te gaan genieten!

Fijn week! Liefs en bedankt voor het lezen weer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.