Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Personal update! Mijn huis + reizen

Hello you!

We zijn alweer op de helft van januari en mijn laatste persoonlijke update was rond oud en nieuw, dus vond ik het wel weer tijd voor wat nieuws! Ik krijg ook heel veel vragen over mijn bank en mijn huis, dus dat kan ik meteen in dit stukje uitleggen. 2011 is voor mij heerlijk begonnen, ik heb met oud en nieuw niks bijzonders gedaan, ik vierde het bij mijn ouders en lag om drie uur al in bed. Het was alsof ik gewoon ontzettend moe was van 2010, alsof het hele jaar op mijn schouders drukte, ik wilde het van me af schudden en een nieuw, fris jaar beginnen! 2010 was voor mij echt een achtbaan – op een positieve manier – en het was tijd om het achter me te laten. Vanaf 1 januari is alles echt heerlijk, ik ben lekker druk met MissLipgloss, enorm gave plannen gemaakt voor dit jaar, leuke dingen in het vooruitzicht… Lees verder als je meer wilt weten!

Ik had al verteld dat ik naar Parijs ga, dat is al geboekt en daar heb ik ongelooflijk veel zin in. Lekker shoppen, de Eiffeltoren zien, naar de Sacre Coeur, het Louvre, croissants eten, genieten van de rust. Even een weekje vakantie! Vlak daarna ga ik (ook samen met Mascha!) naar Red Bull Crashed Ice in Valkenburg. Superleuk lijkt me dat! Extra leuk is dat we dan ook meteen een weekendje daar blijven, en de vorige keer dat ik met Red Bull weg was (naar Tokio!) was het zo leuk, er werken allemaal leuke, jonge, hippe mensen bij Red Bull en er gaan nog meer toffe mensen mee. Daar heb ik zin in! Verder heb ik voor maart nog niks gepland, maar voor april wel… Dan is de IMATS in New York. De IMATS is de grootste make-up bijeenkomst ter wereld, het is een soort beurs, met allemaal shows, workshops en gewoon stands waar je producten kan kopen. Ik zie het elk jaar weer op buitenlandse blogs en YouTube Channels voorbij komen, en nu wilde ik er ook een keer heen. Het is nog niet helemaal zeker, maar ik heb nog wat voorbereidingstijd, het is pas op 9 en 10 april. Ik ga samen met Nikkie, zij heeft ook al jaren de droom om daar heen te gaan. Als we gaan, blijven we  tien dagen, zodat we lekker kunnen genieten van New York. Ik heb zo ontzettend veel zin om er weer heen te gaan, elke keer als ik het op televisie zie, of als ik foto’s zie op internet, droom ik helemaal weg naar het moment dat ik daar weer heen ga. Ik weet niet wat het is, maar het trekt me enorm, en ik ben zo verliefd op die stad. OK, ik houd op over New York, wanneer ik er heen ga zullen jullie er weer genoeg over horen!

Verder vertelde ik toch in mijn oud en nieuw stukje dat ik de droom heb om naar Los Angeles en Las Vegas te gaan? Jullie weten dat ik in de wet van de aantrekking geloof. Als je iets wilt, zal je het krijgen (kort gezegd). Nog geen week nadat ik dat op mijn site zette, vertelde iemand waar ik nauw mee samenwerk en heel goed ken dat hij bezig is met een bedrijf opzetten in San Francisco en dat hij daar een appartement heeft. ‘Ik ga in maart, in de zomer en in het najaar een paar maanden. Als je langs wilt komen, je hoeft alleen een vlucht te boeken!’ Vanuit San Fran kan je makkelijk binnenlandse vluchten nemen naar LA en Las Vegas. Ik wil in het najaar gaan, en oh, wat lijkt me dat geweldig… LA zie ik elke keer in The Hills (ik ben verslaafd) en ik hoor altijd dat dat hét shoppingwalhalla is voor beautylovers, en Las Vegas, tja, daar wil ik gewoon een keer heen. Dat lijkt me zo surrealistisch om daar te zijn! En dit is voor mij echt (weer!) een bevestiging dat de wet van de aantrekking werkt.

Om het daar even over te hebben… Ik weet dat velen van jullie daar sceptisch tegen over staan, en dat begrijp ik best. Tot ik ‘De Sleutel’ en ‘De Attractor Factor’ van Joe Vitale ben gaan lezen. Veel mensen begrijpen The Secret niet, snappen niet hoe ze het moeten toepassen, en bij hen werkt het niet. In deze boeken wordt precies uitgelegd hoe dat komt. Het kan komen door bepaalde overtuigingen van jezelf (stel: je wilt rijk worden, maar eigenlijk heb je een hekel aan mensen die veel geld hebben. Jouw overtuiging – die je misschien niet eens uitspreekt – is dan dat rijk zijn slecht is, en dan zal je het niet krijgen), door hoe je met je dromen en wensen omgaat, hoe je in het leven staat. Deze boeken zijn geweldig, ik heb er van gesmuld. Sinds 1 januari ben ik deze boeken aan het lezen en ernaar aan het handelen, en het is gewoon geweldig! Ik zie elke keer hoe de wet van aantrekking zich in mijn leven manifesteert. Deze boeken zijn echt aanraders voor mensen die sceptisch tegenover de wet van de aantrekking staan, maar ook (juist!) voor mensen die hebben gesmuld van  The Secret. Een bewijs voor dat het werkt: mijn eerste vision board kan ik weggooien. Alles behalve één ding is uitgekomen (wat dat ene ding is, is privé, maar ik heb door De Attractor Factor inmiddels ontdekt waarom ik dat niet gekregen heb, en hoe ik dat wel kan gaan krijgen). Ik ben nu bezig in een ander boek van Joe Vitale, Zero Limits. Dit is iets zweveriger, ingewikkelder, maar ik vind het heerlijk. Het gaat over zelf-identiteit door middel van ho”oponopono. Ik vind het onwijs interessant en dat soort boeken sporen me enorm aan mijn dromen achterna te gaan, te doen wat ik wil en vooral mijn dromen op te schrijven en bij me te dragen. Ik wil je vast uitdagen. Houd vanaf vandaag op met klagen. Stop ermee. Wanneer jij zegt ‘Wanneer gaat die rothoofdpijn nou weg,’ of ‘ik haat mijn klasgenoten,’ of ‘mijn site is elke keer offline,’ dan focus je je op het negatieve. Draai het om. Zeg ‘Ik wil dat ik een helder hoofd heb,’ of ,’Ik wil dat ik goed omga met mijn klasgenoten’ en ‘Ik wil dat mijn site altijd online is.’ Doe alles met liefde, liefde is echt hét sleutelwoord. Doe alles met liefde, draai het om. Negativiteit trekt negativiteit aan. Positiviteit trekt… juist. Positiviteit aan. En met liefde bedoel ik niet perse liefde als in een liefdesrelatie (partners), maar ik bedoel liefde in het algemeen. Liefde voor de mensen om je heen, liefde voor jezelf (dat vooral), liefde voor je spullen, liefde voor de wereld, liefde voor je huis, je werk, je hobby’s…

OK, ik ben nu even klaar met goeroe spelen, maar ik wilde het echt met jullie delen, het kan je leven zo veranderen. Ik ga met visagie binnenkort ook heel leuke dingen doen, zo ga ik een shoot doen met DinaLisa, twee meiden die samen heel mooie beautyshoots doen. Toen ik ze mailde zeiden ze dat ze ook al hadden gepraat samen over een samenwerking met mij, zo cool!!! Nu nog de shoot plannen. Ik laat ter zijner tijd natuurlijk backstagefoto’s zien en natuurlijk de foto’s zelf. Ook staan er wat bruidsmake-upjes op de planning, woehoe! Superleuk! Oh, en er komt komende week een oproepje online, want ik ben op zoek naar een stagiaire! Niet officieel, want ik ben geen erkend leerbedrijf, maar gewoon om ervaring op te doen. Daar horen jullie nog meer over!

Dan over mijn huis: deze week komen mijn gordijnen en volgende week… MIJN BANK! Eindelijk! Ein-de-lijk! Ik mis een bank nu echt, als vriendinnen langskomen moeten we altijd op een stoel zitten, ik kan niet lekker een filmpje kijken ’s avonds. Ik heb nooit beseft hoe belangrijk een bank eigenlijk is. Verder komen dus vrijdag mijn gordijnen, wat ik ook al een tijdje echt mis. Ik krijg mooie dikke donkergrijze fluweel-achtige gordijnen. Ik ben heel benieuwd hoe het staat! Wanneer alles er is, maak ik natuurlijk weer een home tour! Dan is het écht af, en kan ik een housewarming geven!

Goed, dat was het wel weer voor deze keer, bedankt voor het lezen!
xxx Cynthia
(Denk eraan: liefde is alles!)Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.