Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • juicy couture
  • parfum
  • peace love and juicy couture
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Peace, Love & Juicy Couture


Je weet inmiddels wel dat ik gek ben op Juicy Couture parfums (zie dit artikel), en ik ben ook helemaal weg van hun perfecte voorjaarsgeur: Peace, Love & Juicy Couture. Deze geur is heerlijk fris en doet me ontzettend denken aan de zomer. En naast dat de geur goddelijk is, is de verpakking ook nog eens een juweeltje om naar te kijken… Lees verder voor foto’s en meer informatie over de geur.

Dit is toch een pronkstukje op je wastafel? De fles zit in een lekker roze doosje, helemaal in Juicy-stijl. Dan de fles, die is gewoon geweldig. Hij is qua vorm hetzelfde als de Viva la Juicy fles, dus dat staat wel erg leuk op mijn bureau. Jep, mijn favoriete geuren heb ik naast mijn computer op mijn bureau staan, zodat ik ze in de loop van de dag nog een keer kan opspuiten en natuurlijk omdat ze er gewoon heel erg mooi uit zien. Om de dop zit een armbandje gewikkeld, die je er af kan halen en zelf kan dragen. Erg leuk is ‘ie!

Dan de geur zelf… Ik ben eigenlijk meer een type voor zware, winterse geuren, maar ik ben echt helemaal weg van deze Juicy-geur! Knap toch, dat het merk mij elke keer weet over te halen met haar frisse, zoete geuren. In de top zit citroen, hyacinth, zoete appel en zwarte bes, in het hart zit jasmijn, magnolia, Malibu poppy (wat is dat?), wilde kamperfoelie en lidebloesem. In de basis zit iris, patchoulibloesem en musk. Door die basisnoten ruikt het na een tijdje toch wat zwaarder door de musk, een perfecte combinatie! De geur is superbloemig en fruitig, en dat ruik je zeker de eerste minuten na het opspuiten doordat er citroen in de top zit. Na een tijdje vervliegt dat superfrisse en blijft er een wat zwaardere basis over, die nog steeds erg fris is (niet te vergelijken met écht zware geuren).

Dit parfum ligt al sinds oktober 2010 in de winkels, en als je nog een lekkere frisse voorjaarsgeur zoekt, zal ik echt even gaan snuffelen! Peace, Love & Juicy Couture is o.a. bij de Douglas te koop. €43,95 voor 30 ml, €61,95 voor 50 ml en €87,95 voor 100 ml.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.