Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • color bug
  • haar
  • kevin murphy
  • kleurig
Een MissLipgloss artikel

Pastel haar met Color Bug

Ik vertelde toch laatst over hoe hip pastelkleurig haar is? Maar ja, je verft natuurlijk niet zomaar je haar roze of paars. Kevin Murphy sprong daarop in en ontwikkelde de Color Bug, een haarproduct waarmee je tijdelijk je haar een kleur kan geven.

 

 

 

In deze video demonstreert Kevin hoe het werkt. Het ziet er geweldig uit, zelfs op donker haar. Het werkt simpel: je brengt eerst een stylingproduct aan op je droge haar, en daarover heen de Colour Bug. Op die manier pakt de kleur op het stylingproduct en op die manier blijft het lang zitten. En ’s avonds was je het er gewoon weer uit.

 

 


Foto van hier


Foto van hier

Foto van hier

Ze kosten rond de $25 en ik weet niet of en waar ze in Nederland te koop zijn, maar ik wil het testen! Het ziet er echt zo gaaf uit! 

Edit: Weehee, ik ga de Color Bugs verkopen in de Miss lipgloss Shop! Nog heel even wachten en dan kan je ze gewoon fijn bij mij bestellen. Yay!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.