Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • accessoire
  • accessoires
  • day date chrono
  • fashion
Een MissLipgloss artikel

Parrera Day Date Chrono

In mijn artikel over mijn verjaardag vertelde ik het al: ik had mezelf een nieuw horloge cadeau gegeven. Ik had al een Triwa horloge, maar die begon af te takelen (er zat een barst in het plastic) en ik wilde al tijden een mooi wit keramieken horloge. Ik had de perfecte nog niet gevonden, want ze zijn vaak nogal duur. De Michael Kors horloges vind ik erg mooi maar die liggen een beetje boven mijn budget. Een vriend van me wees me op Parrera horloges en ik was meteen verliefd. Ik ben zó gek op mijn nieuwe  horloge dat ik er gewoon even wat foto’s van wil laten zien, hij is zo mooi! Een horloge kan een outfit echt maken en ik draag mijn horloge altijd. Niet alleen omdat het handig is, maar ook omdat het gewoon een prachtig sieraad is. Kijk je mee naar mijn liefste?

Dit is hem dan. Perfect. Ik houd niet zo van (geel)goud en ook niet zo van zilver, maar deze roségouden kleur in combinatie met het witte keramiek vind ik prachtig. €299 kostte ze, en dat was ook wel mijn max. Door die vriend van me waarover ik vertelde is er een wereld van horloges voor me open gegaan, echt bizar om te zien dat mensen zo duizenden euro’s aan één horloge uitgeven!

Het is voor mij het perfecte horloge. Lekker opvallend, sportief maar ook chic en wit keramiek, wat ik al wilde. Mijn andere horloge had een rubberen band wat heel leuk is, maar je krijgt daar altijd vlekken op van schurende kleding en dergelijke, en dat krijg je er niet meer af. In New York had ik nog in de Michael Kors winkel gekeken bij de horloges, en de verkoopster zei ook dat ik die met de witte rubberen band echt niet kopen moest, omdat je daar vlekken op krijgt. Ik wilde dus per se keramiek, omdat het mooi, zwaar en duurzaam is. Parrera heeft trouwens veel soorten keramieken horloges, erg mooi, ook in zwart.

Er zitten vijf klokken in. De ‘gewone’ klok, een stopwatch (rechts, met seconden) en links (met minuten), onderaan dagaanduiding en ook datumaanduiding. Er zit ook een tachymeter in maar hoe je dat moet gebruiken snap ik niet helemaal. Het gaat mij er gewoon om dat ‘ie er mooi uitziet en het goed doet. De dagaanduiding en datum vind ik trouwens wel erg handig.

De sluiting vind ik ook erg mooi, subtiel en stevig. Ik bestelde hem trouwens online bij Ace, ze hebben ook een ‘echt’ filiaal in Amsterdam. Kreeg hem na een dag al op maat gemaakt en op tijd gezet binnen, joepie!

Ik ben er echt onwijs blij mee en dit is echt een horloge dat ik jaren ga dragen, hij past overal bij en het is een lekkere eyecatcher. 😀 Het is lang geleden dat ik zó blij was met iets!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.