Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • parfum
  • spray
Een MissLipgloss artikel

Parfum: hoeveel spuit jij op?

Laatst in een filmpje liet ik zien dat mijn favoriete parfum (Love by Chloé) na twee maanden alweer bijna op was. Daar kwamen wat verbaasde reacties op, die me inspireerden tot het maken van deze blogpost. Ik ben namelijk nieuwsgierig hoeveel parfum jullie opspuiten!

 

Ik ben zelf namelijk helemaal niet zuinig met mijn parfums. Zeker niet als ik ze lekker vind! dat klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar als ik een geur helemaal geweldig vind wil ik hem de hele dag ruiken. Ik spuit dan nog even wat extra op, ook op mijn sjaal bijvoorbeeld, in m’n haar, en soms neem ik het flesje mee zodat ik in de loop van dedag nog evenjtes kan sprayen. gewoon zodat ik zelf die heerlijke geur weer kan ruiken.

En natuurlijk weet ik wel dat twee tot drie spuitjes genoeg zijn, op een dag spuit ik gerust zes keer met m’n favoriete parfum. En soms, voordat ik ga slapen, spuit ik nog een keer op mijn polsen. Hmmm. Ik zorg natuurlijk wel ervoor dat ik niet met een enorme walm aan parfum de deur uit ga, want dat is natuurlijk niet lekker.

Tja, op zo’n manier gaat mijn lekkere geurtje wel snel op natuurlijk. Ik ben nieuwsgierig naar hoeveel jij spuit met je parfum, gemiddeld. Ben ik de enige die zoveel parfum opdoet?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.