Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Paars met glitter nail art

Nail Art - Purple gradient (4)Mirjam maakte voor mij een hele toffe nail art die simpeler is dan het lijkt. Sommige dingen zijn makkelijker te doen dan je op het eerste oog denkt; dit is hier zo’n voorbeeld van. Paarse nail art met een zilveren eye catcher.

 

Nail Art - Purple gradient (1)

Dit ziet er toch te gek uit?

Voor deze manicure heb ik eerst een basiscoat aangebracht om mijn natuurlijke nagels te beschermen voor het eventueel verkleuren. Vervolgens heb ik de ene helft van mijn nagel in 2 laagjes gelakt met Rimmel’s Ultra Violet en de andere helft van de nagel met Golden Rose 205.
Deze twee kleuren hoeven niet in elkaar over te lopen en ook hoeft de scheiding niet perfect recht te lopen.

Nail Art - Purple gradient (3)

Nail Art - Purple gradient (2)

 Om de nail art tot één geheel te maken heb ik met de striper van Essence in 03 Silver Surfer horizontale streepjes gezet.

Het geheel heb ik afgewerkt met een laagje topcoat van Seche Vite. Je kan hier de blog van Mirjam checken waar ze geweldige nail arts op heeft staan! 🙂

Het idee voor deze nailart heb ik gekregen van MissJenFabulous.

Wat vind jij van deze nail art?

 Liefs, Mirjam


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.