Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beam
  • mardi gras
  • monroe
  • nagel
Een MissLipgloss artikel

Ozotic nagellak

Ken jij de nagellakken van Ozotic en piCture pOlish al? Dit zijn wel héél bijzondere lakjes in geweldige kleurtjes. De meesten kan je gebruiken over een andere (donkere) kleur lak heen, zodat het een bijzonder duochrome effect geeft. Vandaag laat ik je drie Ozotic kleuren zien, en twee van piCture pOlish.De Ozotic lakken kosten €14 en de meesten moet je echt aanbrengen over een andere lak heen, als topcoat. Sommige zijn ook los te dragen. Ozotic is een merk van piCture pOlish.

905 Beam

Beam is op zichzelf niet zo bijzonder. Het geeft een soort witte/parelmoer glans aan je nagels.

Maar over zwart is ‘ie echt geweldig! Je ziet paars, blauw, zilver en een onwijze glans. En dit is maar één laagje. Heel gaaf! En weer eens wat anders dan flakies of glitters.

Dit is Scatter en deze kan je gewoon op zichzelf dragen.

Scatter is ook bijzonder. Het is een soort metallic mosgroen met zilveren glittertjes erdoor. Hij dekt in twee lagen perfect, een kan zelfs ook al wel genoeg zijn.

Sugar

Sugar is in z’n eentje niet zo bijzonder. Transparant paars met een glans.

Maar over zwart… Hello! Prachtig. Wat is dit een toffe kleur!

Deze lak is van piCture pOlish, en deze kosten €12,50. piCture pOlish heeft vooral glitterlakken, en zeker geen standaard kleuren. Dit is Monroe.

Mooi zeg, dit is een wijnrode lak met zilveren glittertjes.

Als laatste Mardi Gras, een glitter topper voor over een andere kleur heen. Ik heb hem hier over rood gedaan zodat je het goed kan zien. Ook erg leuk als finishing touch!

Je zag ’t misschien al, dit zijn niet mijn nagels maar die van Aranka. Samen hebben we lekker zitten swatchen en fotograferen laatst! Dankjewel dame!

Ik vind het leuk dat de lakken van zowel Ozotic als piCture pOlish echt super bijzonder zijn, het zijn geen kleuren die elk merk al wel heeft en die je overal in de winkel ziet staan. Ik vind vooral de Ozotic lakken echt te gek, je kan ze met elke basiskleur combineren en het effect vind ik echt adembenemend. Heel gaaf! Deze lakken zijn in Nederland bij PrettyPolish.nl te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Essie Winter 2012


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.