Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ootd
  • outfit
Een MissLipgloss artikel

Outfit of the day

Leren jasje is van Angel Age (€180), legging weet ik niet (€10), laarzen zijn van V&D (€79,95), tas is van Vanilia (€100), vestje is van Zara (€19,95), sjaal van Invito (€14) en het jurkje is van Hema (€14). Serieus, Hema! Ik heb hem vorig jaar zomer gekocht en al zoveel gedragen! Op vakantie in Spanje had ik deze echt heel veel aan, hij is zo fijn! En nu kan ‘ie ook superleuk met een vestje, legging en laarzen. Het maakt me trouwens echt niet uit van wat voor merk kleding is, als het mooi is, is het mooi. Hema heeft soms echt leuke dingetjes, maar je moet er wel tegenaan lopen. Het is niet zo van: “Ik ga vandaag even lekker kleding shoppen bij de Hema,” haha.

Oh, dit outfitje droeg ik trouwens toen ik ging shoppen! Ik vind het ideaal om in een jurkje te gaan shoppen omdat ik voor broeken ‘apart’ ga winkelen, als ik voor de lol ga shoppen dan pas ik toch bijna alleen jurkjes en topjes. Broeken shoppen is niet leuk, haha. Ik word daar altijd heel chagrijnig van 🙂 Dus dat doe ik altijd apart van andere dingen.

Ik kreeg vorige keer de vraag hoe lang ik ben, nou, ik ben klein! Ik ben ongeveer 1,67. Drie keer raden waarom ik meer hakken wil :p


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.