Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • longchamp
  • mode
  • ootd
  • outfit
Een MissLipgloss artikel

Outfit of the day: zwart & grijs

Het is al weer een hele poos geleden dat ik een outfitje met jullie deelde, dus vandaag werd het weer eens tijd! Sinds ik mijn Longchamp tas heb, ben ik mijn outfits een beetje daarom heen aan het combineren. Gelukkig is dat niet heel moeilijk, omdat de tas zwart is, maar soms zijn de gouden details wat lastig. Ach, het hoeft ook niet altijd matchy-matchy te zijn.


Zo droeg ik het binnen. Ik draag een soort lange blouse/tuniek van H&M, daarover een lang vest van WE, een vintage riem, legging van de markt, mutsje van H&M en suede enkellaarsjes van H&M.

Buiten droeg ik het met een dikke sjaal van Asos.

…en natuurlijk met mijn liefde: de Longchamp tas! Ik ben er echt dol op en gebruik hem elke dag, ik ben er zo blij mee.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.