Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fashion
  • irregular choice
  • mode
  • outfit
Een MissLipgloss artikel

Outfit met Irregular Choice schoenen

In mijn Kopenhagen Shoplog filmpje konden jullie ze al zien: de Irregular Choice laarzen die ik kocht. Ik kreeg er al wat reacties over en daarom vandaag even een apart artikeltje, ook met foto’s van hoe ik ze draag. Ik kocht ze bij een hele toffe schoenenwinkel in een zijstraatje van de Stroget, waar ik de naam compleet van vergeten ben en waar ik ook niks over kan vinden. Als ik het vind, zet ik het er meteen bij! Het was in ieder geval een vrij aparte winkel met opvallende schoenen, en ik liep dus ook tegen deze (te) gekke laarzen aan.

Het zijn een soort cowboylaarzen met een grote diamantvormige metalen hak. Jep, that’s all I can say! Ze zijn heel apart en dat vond ik heel leuk. Ik trok ze aan en wilde ze meteen meenemen. Ze waren wel wat hoog en niet heel comfortabel, maar ik zou er echt spijt van krijgen als ik ze niet meenam. Ze kostten trouwens €150.

Dit is hoe ik ze het liefst draag. Met een zwart jurkje, zodat m’n laarzen lekker opvallen. Het jurkje dat ik hier draag (kan je helaas niet zo goed zien) is van We, en kocht ik in de uitverkoop voor €19,95. Echt een mazzel-aankoop, want sinds ik hem heb wil ik niks anders meer aan! De tas is van Longchamp. Ik gebruik hem trouwens serieus elke dag, en hij is nog steeds zo mooi als de dag dat ik hem kocht.

Zonder de tas. Het horloge is trouwens van Triwa en het riempje van Esprit. Het is een supersimpele outfit maar ik vind hem wel heel erg leuk.

Close up van de laarzen… Ze zijn wel héél erg hoog, trouwens. Het lijkt niet zo als je ze zo ziet, ze zijn ongeveer 11 centimeter. Ik draag niet vaak hakken, maar voor deze beauties wil ik echt leren om er langer op te lopen. Op zich doen ze geen pijn, ze knellen niet ofzo, maar na een tijdje gaat m’n voet gewoon enorm pijn doen. Tja… Wie mooi wil zijn… Ik draag ze trouwens vooral als ik iets feestelijks heb, zoals een etentje of een feestje. Maar ik zou ze ook gewoon naar school aandoen.

Wat vind je van de laarzen? Spuuglelijk of juist supercool? Ik vind ze supercool. Lekker anders, maar niet té.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.