Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Outfit & look: Cut by Mika

-----Jumpsuits… Ik dacht altijd dat je die alleen kon hebben als je bijna twee meter was en maatje 36 had. Ik bedacht het nóóit om er één aan te trekken. Laatst besloot ik dat toch eens te doen en verrek, het stond nog leuk ook! Ik besloot mijn hysterisch geprinte jumpsuit te dragen naar televisieopnames.

P1160917

Eerst de make-up look! Dit is wat ik droeg op mijn gezicht:

  • Guerlain Metéorites Perles Primer
  • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster in Light
  • NARS Pressed Powder
  • NARS blush in Luster
  • NARS highlighter in Albatross

P1160920

Op mijn ogen draag ik een perzik kleurtje uit het Kat von D Memento Mori palet, over mijn hele ooglid en in mijn arcadeboog. Langs mijn wimperrand draag ik zwart oogpotlood van HEMA met daarover zwarte matte oogschaduw uit mijn Urban Decay Naked Basics paletje. De mascara is Dior Overcurl en in mijn wenkbrauwen heb ik HEMA wenkbrauwpotlood.

P1160922

Op mijn lippen heb ik lippenbalsem en een mini beetje HEMA lipstick in Coral.

P1160931

De outfit, heel anders dan wat ik normaal draag! De ‘Loreen’ jumpsuit is van Minimum en het jasje ook, de schoenen zijn van Zara (oude collectie).

  P1160944

P1160946

Zara enkellaarsjes. Ik weet dat open pumps er flatteuzer onder staan, maar dit was het enige paar schoenen met hak dat ik bij me had – ik was een week niet thuis toen ik deze outfit droeg en de opnames had, dus ik had niet al mijn schoenen bij me. En ook heb ik (nog) geen goede basic pumps.

P1160947

Bandhu armbanden

P1160949

HEMA nagellak

  IMG_20130815_202146

Die avond had ik opnames met de leuke Mika van Leeuwen. Hij is een geweldige kapper en visagist en heeft vanaf september zijn eigen programma op NET5! In één van de afleveringen ben ik te gast. In Cut By Mika doet hij het haar van een zevental gasten en ondertussen stelt hij ze vragen – een soort talkshow dus.

IMG_20130815_202021

In de stoel bij Mika! Vanaf september is Cut by Mika op NET5 te zien, ik zal tegen die tijd even precies laten weten in welke uitzending ik te zien ben.

Nooit gedacht dat ik een jumpsuit zou dragen maar ik vind het heel erg leuk! Ik vond het wel even wennen maar ik voelde me er top in en ga nu zeker vaker uitkijken naar jumpsuits in de winkel. Leuk om eens uit je comfort zone te gaan!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.