29 december 2014 door Cynthia Schultz 40 reacties
Een MissLipgloss artikel

Oud & Nieuw (Beautyblogger)tag

Ik beantwoord de vragen uit mijn zelfgemaakte Oud & Nieuw (Beautyblogger)tag! De vragen staan hieronder (klik op lees verder), je mag ze overnemen op je eigen blog of YouTube kanaal! Klik hier als je de video niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Oud:
– Wat is je leukste moment/herinnering van 2014?
– Wat is je meest gebruikte beautyproduct van 2014?
– Welke grote les heb jij geleerd in 2014?
– Welke 3 blogposts waren het populairst op jouw blog in 2014?
– Wat is het leukste ding dat je voor je blog hebt mogen doen in 2014?

Nieuw:
– Wat zijn de plannen met je blog voor 2015?
– Wat zijn je doelen/wensen/ideeen voor 2015?
– Heb je enig idee wat de beautytrends voor 2015 zullen zijn?
– Wat wil je anders doen in 2015 op blog gebied?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

40 reacties
 1. Lenneke

  Jaaa, een roman! Ik heb op jouw aanraden het boek “Schrijven, kreng!” besteld. Ben heel benieuwd! Leuke tag heb je verzonnen, trouwens. 🙂

 2. Elselina

  Wat een leuk filmpje! Dankjewel voor je inspiratie! Jij ook een heel goed en gezond 2015 🙂 X

 3. Marleen

  Wat fijn dat dit zo’n goed jaar voor je was! En een roman, wat gaaf!

 4. Stèphanie

  Dit is nog eens een leuke tag met goede vragen om terug te blikken en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Een keer wat anders dan de zogenaamde persoonlijke voornemens want dit is meer gericht op jouw blog/werk.. en zo te horen heb je een druk jaar voor de boeg met flink wat reizen. Je merkt in deze tag ook echt dat je groeit door de dingen die je doet en meemaakt en wat je nog wilt bereiken. Top!

 5. Sanne Buijs

  Hi Cynthia, ik volg je echt al heel lang en ik wil je complimenteren met je hele carrière. Je bent echt enorm gegroeid de afgelopen jaren en ik heb echt respect voor hoe hard en gestructureerd je werkt. Geniet van Sint-Maarten en ik zou een roman van jou zeker lezen! Ben erg benieuwd, mooie doelen stel je jezelf. Liefs

 6. Romy

  Leuk! Ik ga hem zeker ook doen!

 7. sophie

  Hey! Super leuke tag! Knap bed8. Groetjes, sophie

 8. Susanne

  Leuk gedaan!

 9. Amelie

  Wat een leuke video! Als al je doelen uit gaan komen, belooft het een spannend jaar te worden op Misslipgloss! Fijne jaarwisseling!

 10. Carien

  Leuke tag! En inspirerende antwoorden! Misschien dat ik hem ook wel ga doen:)

 11. beautifulday4makeup

  Leuk idee. Zelf heb ik gekozen om de oud nieuw tag van mamaliefde te doen. Misschien volgend jaar

 12. Joyce

  Leuke tag! Goede vragen om eens op terug te blikken en over na te denken voor volgend jaar 😀

 13. Lana

  Goede vragen! Ik ben stiekem ook wel blij dat jij er ook geen pasklaar antwoord op hebt hahaha, een blog moet ook gewoon natuurlijk groeien en evolueren denk ik. Dat hoop ik ten minste.

 14. Marijke

  Lieve Cynthia,

  Heerlijke vakantie gewenst! Het liefst lees en/of zie ik hoe je je huidverzorging en make up doet! Dat zijn de leukste posts en filmpjes!

  Xx

 15. Akosua

  Leuke tag, Cynthia. Ik denk dat het iets te laat is om hem nog op mijn blog te plaatsen, want ik werk ook graag redelijk ver vooruit. Grappig dat je er aan denkt om een roman te schrijven, had ik niet verwacht. Maar aan de andere kant is bloggen eigenlijk ook wel heel veel schrijven, over een totaal ander onderwerp weliswaar, maar het zorgt wel voor discipiline om (bijna) dagelijks aan iets te werken.

 16. Maaike

  Leuke tag! Ik denk niet dat ik tijd ga hebben om hem over te nemen. Het einde van het jaar is altijd wat hectisch met (te) veel etentjes en familiebezoeken. Tegen de tijd dat ik dit in kan plannen is het niet meer relevant.

 17. Andrea

  Leuke tag! En het is inderdaad niet makkelijk om één moment te kiezen, haha 😉
  Veel plezier op Sint Maarten!
  x

 18. Liza

  Wat een leuke antwoorden en vragen. Grappig om te zien waar jij allemaal aan denkt.

  Oh btw you look so pretty!

 19. Lucinda

  Het zijn vragen waar ik sowieso al veel aan zat te denken, vooral voor volgend jaar…. waar wil ik heen en wat wil ik doen met mijn blog. Het is toch best wel moeilijk om daar panklaar een antwoord op te geven. Ik ga er zeker nog mee aan de puzzel. xxx Lucinda

 20. Anouk

  Ik vind t juist helemaal niet leuk dat anderen op je blog dingen doen ik zie juist liever de artikelen en make up looks van jou zelf en niet van iemand anders juist omdat dit jou blog is en niet van een ander

  • Nina

   Klopt! Ik lees het nooit, maar anderen vinden het misschien wel leuk ? maar er hoeft echt niet nog iemand bij vind ik 😉

  • Ellis

   Ik vind Emmy en Tewa juist een hele goede aanvulling op misslipgloss, omdat ze precies aanvullen wat Cynthia niet kan (Tewa) of doet (Emmy).

 21. Vanessa

  Wat een leuke tag! Ik vind de combinatie van blog vragen en persoonlijke vragen heel leuk. Ik wens je alvast het allerbeste voor 2015. Maak er een mooi jaar van!

 22. Vera

  Leuke vragen! Je gaat er echt goed bij nadenken misschien ga ik hem ook nog wel overnemen!

 23. Kiss & Make-up

  Ah coole tag is dit! Nog twee dagen en ’t jaar is alweer voorbij, wat ging het weer snel :-O Misschien neem ik de tag wel over.

  • Josanne

   Ik ook denk ik!

 24. Michelle

  Wat een leuke tag! Tof om op deze manier terug èn vooruit te kijken. Misschien laat ik me wel inspireren om net zo’n tag te doen. Overnemen gaat niet aangezien ik geen beautyblog heb, maaaar dan pas ik de vragen iets aan ofzo :).
  En ooooh my ik ben heel erg benieuwd hoe en wat met je roman. Het lijkt heel tof om dat proces weer mee te maken èn om hem te lezen natuurlijk!

 25. Yvonne

  Goede en interessante vragen! Echt iets om bij na te denken.

 26. Shay

  Je zal de video dadelijk wel op openbaar zetten, maar ik ben in ieder geval al benieuwd! Leuke manier om het jaar af te sluiten en leuke zelfbedachte vragen!:)

  • Jacky

   Hi ladies, bedankt voor je oplettendheid! Ik heb het doorgegeven aan Cynthia, het is even afwachten wanneer ze internet heeft op Sint Maarten 🙂

  • Justme

   Lief van je.
   Zie al helemaal voor me dat cynthia helemaal in de stress een internet spot probeert te vinden. No worry’s! Komt ie gewoon iets later.

 27. Melissa

  Ah, de video staat nog op privé! Ik heb je gementioned op Twitter hierover, misschien lees je het nog. Maar als je lekker geniet van je vakantie is dat natuurlijk ook prima 😉 Anyway, als ik het zo zie zijn het leuke en interessante vragen. Ben benieuwd naar je antwoorden! En misschien ga ik deze tag zelf ook nog doen binnenkort, ik vind ‘m in elk geval erg leuk.

 28. Marloes | Budgetproof.nl

  Als ik de video wil bekijken dan staat er dat hij privé is :(.

  Wel hele leuke vragen al vind ik NYE altijd een beetje overrated. Dat je per se iets extra leuks moet doen waardoor het bij voorbaat al minder geslaagd is ;). Ik ga een deel van je tag overnemen voor m’n blog 😀 leuk!