Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Orgaandonatie: ja of nee?

Orgaandonatie, ja of nee? Ik zeg ja. Op het moment dat ik achttien werd heb ik meteen het formulier ingevuld. Wanneer ik dood ga, stel ik mijn organen beschikbaar voor donatie. Ik vind het enorm belangrijk dat daar over nagedacht wordt. Stel je eens voor dat jij een orgaan nodig hebt, of een van je dierbaren. Dan wil je toch ook niet jaren op een wachtlijst staan voor je eindelijk een nieuwe nier, long of lever krijgt? En het lijkt me vreselijk als een van mijn familieleden of vrienden in levensgevaar zou komen doordat er niet genoeg orgaandonoren in Nederland zijn.

Daarom roep ik op om op Jaofnee.nl je keuze door te geven. Want als jij iemands leven kon redden, zou je dat dan doen?

Advertorial


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.