Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • catrice lipstick
 • eotd
 • fotd
 • look
Een MissLipgloss artikel

Oranje look

Terwijl ik dit typ, besef ik dat ik dat al héél vaak gezegd heb: ik ben gek op natuurtinten. Mooie bruine aardekleuren, geweldig! Maar laatst stond ik op en ik voelde me oranje. Ik wilde iets met oranje doen! Misschien komt het doordat ik net m’n haar heb geverfd in een oranje kopertint, ik weet het niet, maar ik wilde oranje op mijn gezicht. Het was een doodgewone dinsdag, maar ik pakte de oranje oogschaduws en lipstick erbij. En it felt goooood!

 


Dit is hem, de ooglook! Excuus voor de fallout, dat zag ik helemaal niet voordat ik foto’s maakte. Oeps! Producten die ik heb gebruik:

 • De lichtste kleur uit het MAC Spiced Chocolate quad (binnenste ooghoek en onder wenkbrauw)
 • de gele kleur uit het Sleek Caribbean palette (ook een deel van binnenste ooghoek)
 • de oranje kleur uit het Sleek Caribbean palette (bewegend ooglid)
 • de rode kleur uit het Sleek Caribbean palette (arcadeboog)
 • de koperkleur uit het MAC Spiced Chocolate quad (arcadeboog)
 • de donkerrode kleur uit het MAC Spiced Chocolate quad (arcadeboog en onder mijn oog)
 • MAC Chromagraphic pencil in NW15 op mijn waterlijn
 • Maybelline Master Piece liquid eyeliner
 • Estee Lauder Sensuous Mascara

Hier nog met nude lippen 🙂

Op mijn gezicht draag ik:

 • Catrice Photo Finish foundation gemengd met Chanel Vitalumiere Aqua foundation
 • MAC Blot Powder
 • Sleek Rose Gold blush
 • MAC Bronze Powder

 

 

En toen deed ik de oranje lipstick op! Het is de Ultimate Colour lipstick in Oh Juicy!, een van mijn favoriete kleuren.

Ik droeg dit gewoon overdag, heerlijk om er af en toe even wat kleur in te gooien! Wat vind jij trouwens mooier, met nude lippen of oranje? Ik denk dat ik de nude versie mooier vind maar ik droeg de lipstick wel die dag, ik had gewoon zo zin in oranje!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.