Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dwdd
  • opnames
Een MissLipgloss artikel

Opnames De Wereld Draait Door


Mascha en ik deden er al heel lang geheimzinnig over (we mochten er nog niet teveel over zeggen), maar gisteren verklapten we het op Twitter. We komen in een uitzending van De Wereld Draait Door! Gisteren kwam Jakhals Janine bij mij thuis in Zwolle langs om ons te interviewen. We waren hartstikke zenuwachtig maar toen Janine en de cameraman er eenmaal waren was het allemaal hartstikke leuk. Natuurlijk verklappen we nog niet teveel, maar we zijn beiden geïnterviewd over onze sites. Ook hebben we Janine een supersnelle maar gave make-over gegeven. Ik ben heel benieuwd wat er wordt uitgezonden van het vele materiaal. We weten nog niet wanneer het wordt uitgezonden, het is namelijk een ‘plank-item’, het heeft niet heel veel actualiteit waardoor het later wordt uitgezonden, als een soort reserve-item. Wanneer we het weten zetten we het natuurlijk op onze sites, dan kunnen jullie ook kijken 😀 Overdag zijn er wat foto’s gemaakt, leuk om even te laten zien aan jullie.

Met Jakhals Janine en op daarnaast de cameraman. Mascha had haar prachtige Dior schoenen aan, met een jeans en een colbertje. Ik had een zwart Massimo Dutti jurkje aan met mijn zwarte leren laarzen (ook van Massimo), zwarte legging (ik weet niet waarvan) en een fake leren jasje van H&M. All black 😉

De make-over


Make-over

Mascha

Hier kunnen jullie onze make-up goed zien. Op mijn wangen heb ik Dior highlighter (in 004 Pop Diamond), Make Up Store blush (in Lust), Chanel lipgloss en oogschaduw van Barry M (geleend van Mascha, zij heeft dezelfde kleuren op).

Mijn ooglook:

Mascha’s look:

Deze foto maakten we vlak voor ze kwamen, zenuwachtig!:

Mijn haar heb ik trouwens bij mijn kapper laten doen, wassen, föhnen en stijlen. Je zal net zien dat op zo’n dag m’n haar gewoon niet wil zitten als ik het zelf doe, dus ik besloot naar de kapper te gaan. Het zat – vond ik – echt perfect, en dat was echt fijn, haha! Mascha was de dag er voor ook naar de kapper geweest!

Masch en ik na de opnames

Het was een heel bijzondere maar vooral leuke ervaring die we nooit meer gaan vergeten. Ik kan niet wachten tot het wordt uitgezonden! Natuurlijk laten we het zo vroeg mogelijk weten. Het kan ook zijn dat ze het bij DWDD pas een kwartier vooraf weten, maar dan krijgen we wel even een SMS of telefoontje.

Wij vinden het echt iets ENORMS dat wij bij DWDD komen, zo ontzettend veel mensen kijken daarnaar (ongeveer een miljoen per uitzending). Wat een eer dat we daarvoor gevraagd werden! Masch en ik hadden het er altijd al over, we willen zo graag met z’n twee iets met televisie doen, en nu komt het ineens een stukje dichterbij. Het is niet helemaal ons televisiedebuut, maar we vinden het beiden echt helemaal geweldig. We hebben echt staan gillen toen we een telefoontje kregen dat DWDD ons in de uitzending wilde hebben. En we hebben nog een keer gegild toen de bel ging om 14.00u gisteren. We vinden het echt geweldig en onvoorstelbaar, we wilden zoiets ook zo graag! Daarom bij deze ook een bedankje aan jullie. Bedankt dat jullie elke dag op MissLipgloss.nl komen kijken 😀 I love you!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.