Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Opmaak-maand

Komende maand ga ik spulletjes opmaken! Ik heb heel erg veel ‘restjes’ van producten; tubes en potten die halfvol zijn en die niet opgaan doordat ik elke keer andere producten pak. En dat is niet omdat ik dat ene product niet fijn vind, maar omdat ik andere producten heb die ook zo fijn zijn.

En dus heb ik met mezelf afgesproken dat ik vanaf vandaag voor lichaams- en gezichtsverzorging, haarverzorging en douchespullen steeds hetzelfde product ga gebruiken. Dus één bodybutter, één deo, één douchegel, één masker… Ik ga dat een maand lang volhouden om restjes op te maken of producten die nou eenmaal zijn aangebroken. Ohja, enne, dat is niet zonde ofzo, want ik ga het nu niet ineens verspillen. Ik wil gewoon ruimte maken, er staan zoveel spulletjes in m’n badkamer die ik wel heel fijn vind, maar waar ik gewoon niet meer aan toekom.

De producten die ik vanaf nu een maand lang ga gebruiken (achter het product zet ik hoeveel er in een volle verpakking zit en hoeveel er bij mij ongeveer nog over is):


Lichaamsverzorging

Vaseline Healthy Hand & Nail Handcrème (75 ml, 40%)
The Body Shop Warm Amber Bodybutter (200 ml, 80%)
Salt Of The Earth Deo (99%, komt binnen nu en een jaar niet op)
HEMA Zelfbruinende Spray (25%)

Douche/haar

Gamila Secret zeep (140 gr, 25%)
TOM Energy Prestyling shampoo (200 ml, 75%)
Softee Cholesterol Conditioner (170 ml, 25%)
John Frieda Frizz Ease Critical Care Mask (170 ml, 75%)

Gezicht

Philosophy Hope In A Jar (60 ml, 25%)
Hema nachtcrème (5o ml, 50%)
St. Ives Gentle Face Scrub (170 gr, 60%)
Queen Helene Mint Julep Masque (230 ml, 50%)
Dove reinigingsmilk (200 ml, 50%)
Kruidvat oogreinigingslotion (150 ml, 99%)
Kruidvat gezichtstonic (200 ml, 25%)


Ohja, ik doe dit trouwens niet met make-up. Ik gebruik dagelijks al dezelfde foundation, concealer, basis enzo en de rest wil ik helemaal niet opmaken 🙂 Ook voor haarstylingproducten geldt de opmaak-maand niet, omdat ik niet elke dag dezelfde producten gebruikt (hangt er van af wat ik met m’n haar wil doen die dag).

Over een maand update ik jullie over wat ik heb opgemaakt en hoe het beviel. Misschien ga ik daarna nog wel een maand verder 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.