Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • opi
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

OPI You Don’t Know Jacques Suede

OPI kwam vorig jaar met een aantal ‘suede’ uitvoeringen van bestaande lakjes. Zo ook You Don’t Know Jacques. Ik bestelde deze op eBay voor in totaal €7. De verkoper is al foetsie helaas, maar als je even goed zoekt op eBay vind je hem ook wel voor die prijs. De kleur en de soort lak vind ik heel bijzonder. Mat kennen we inmiddels wel, maar dit is dus suede. Wel mat, maar het heeft inderdaad wel wat weg van de leersoort.

De kleur is bruin. Je ziet enorm veel glittertjes, maar als ik zo naar mijn nagels kijk zijn het meer lichte en donkere ‘puntjes’. Ze glitteren namelijk niet.

En ook niet als je er een topcoat overheen doet. De kleur wordt een tikje intenser, maar de aparte ‘stipjes’ blijven. Heel gek, bijzonder, maar wel supermooi.

De lak is een beetje lastig aan te brengen, hij droogt heel snel en daardoor krijg je gauw bobbeltjes en plekjes. Dus snel lakken, de suede You Don’t Know Jacques. Na twee laagjes is ‘ie dekkend. Ik vind het een erg bijzondere en leuke lak, en met een topcoat wordt ‘ie iets meer mainstream.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.