Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gwen stefani
  • opi
  • push & Shove
  • Review
Een MissLipgloss artikel

OPI Push & Shove – Gwen Stefani collectie

P1240316Ik voorspel een trend voor 2014: mirror nagellak! Nagellak met een chromen finish, alsof je een laagje zilver (of goud) op je nagels draagt. OPI heeft nu de limited edition Push & Shove lak, een zilveren lak met méga glans. Zo tof!

P1240317

Je koopt Push & Shove in dit setje, samen met een mini flesje basecoat en kost €14,25.

P1240318

Informatie op de achterkant. Het is belangrijk dat je nagels goed glad zijn wanneer je de lak aanbrengt, je gaat namelijk elke oneffenheid zien. Je kan met een buffervijl je nagels een beetje glad bufferen en een goede topcoat gebruiken. Mijn ultieme manier voor een mooi mirror effect: een laagje gelnagellak er onder dragen. Zo heb je een perfect gladde basis en dan ziet Push & Shove (en elke andere ‘spiegel’ nagellak) er veel mooier en glanzender uit.

Zorg er ook voor dat je goed wacht tussen elk laagje. Je hebt het mooiste resultaat als je de lagen compleet laat drogen. Je moet dus een beetje geduld hebben, en zonder een sneldrogende topcoat duurt het ook wat langer voor alles droog is. Even met de handjes in de lucht dus als je Push & Shove net hebt aangebracht.

Het is belangrijk dat je over Push & Shove geen topcoat gebruikt. OPI is heel duidelijk: Push & Shove blijft een avond mooi. Na een dag dragen wordt het chromen effect minder. Prettig dat ze daar helder in zijn, dat je niet het idee hebt dat het net zo lang mooi blijft als gewone OPI nagellak.

  P1240321

Het kleine flesje basecoat dat er bij zit, handig!

P1240326

P1240327

Push & Shove! Wauw. Ik vind dit héél tof! Niet voor elke dag, maar voor een feestje ziet dit er te gek uit. Ook heel leuk om alleen je ringvinger met Push & Shove te doen en de rest van je nagels neon roze.

P1240328

De OPI Gwen Stefanie collectie ligt half januari in de winkels, dat is dus nu! Ook Push & Shove zit hierbij. Een unieke soort lak met een heel gaaf effect, heel tof voor een avondje uit of voor een feestje.

OPI Push & Shove met mini Lay Down That Base kost €14,25 en is bij de parfumerie en nagelsalons verkrijgbaar.

Binnenkort laat ik je meer mirror lakken zien van een ander merk, want het effect is zo leuk!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.