Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • nagels
  • opi
  • pirates of the carribean
Een MissLipgloss artikel

OPI Pirates of the Caribbean

Misschien weten jullie het al, maar de geweldige OPI Pirates of The Caribbean collectie ligt in de winkels! Jawel, er is gewoon een nagellaklijn van deze stoere film. Dit is natuurlijk ter ere van de vierde film die ook in mei in de Nederlandse bioscopen komt, On Stranger Tides. Ik moet zeggen dat ik nog geen enkele Pirates film gezien heb, maar mijn hart gaat wél sneller kloppen van deze gave lakjes! De collectie bestaat uit allerlei dirty pastel kleurtjes, van mooie grijstinten tot roze en groen. En… er zit een zilver shatter lakje bij! Alle lakken kosten €13,95 per stuk en ik heb er drie om te laten zien aan jullie. Kijk vooral verder voor veel foto’s, swatches en info.

Dit zijn ze dan, de lakjes!

  • Steady As She Rose – Pale and delicate pink creme
  • Sparrow Me The Drama – Pink creme.
  • Planks A Lot – Vibrant purple
  • Skull & Gloss Bones – Grungy grey green
  • Stranger Tides – Murky and mouldy and such a fascinating green
  • Mermaid’s Tears – A gloomy mint green creme.


Foto van The Beauty Bite

Gaaf toch? Het zijn allemaal creamy lakjes, dus zonder glitters of andere versiersels, maar je kan ze zelf een stuk spannender maken met de zilveren shatter lak die in de collectie zit! Ik vind hem erg leuk, het effect is ook best subtiel op die pastelkleurige lakjes.

Silver Shatter, Sparrow Me The Drama en Skull & Glossbones. De rechter is toch wel mijn favoriet uit de collectie, wat een prachtig bijzonder kleurtje!

Dit is Skull & Glossbones. Mijn nagels zijn erg kort trouwens, ze blijven maar afbreken de laatste tijd. Ik ben nu weer begonnen met een kuurtje nagelverharder en intensieve verzorging, dus het is een kwestie van tijd voor ze weer wat langer en sterker zijn!

Skull & Glossbones is echt een apart kleurtje, héél lichtgroen, maar in ander licht ook weer een beetje nude. Erg mooi en dekt perfect in twee laagjes.

Dan Sparrow Me The Drama. Ik vind dit een beetje een saai kleurtje, hebben we natuurlijk al veel vaker gezien! Maar daarom niet minder mooi, natuurlijk.

En… Skull & Glossbones met de Silver Shatter! Gaaf effect, toch?

Sparrow Me The Drama met Silver Shatter.

Met topcoat erover (INM Out The Door).

Sparrow Me The Drama met topcoat.

Ik vind de collectie gewoon heel erg leuk en die zilveren crackle lak is wel een must have! Ze kosten dus €13,95 per stuk, dat is de standaard OPI prijs. Ik vind de kwaliteit van de lakken erg goed, ze dekken geweldig in twee dunne laagjes, maar ook in één wat dikkere. Met een topcoat (INM) blijven ze dagenlang onbeschadigd zitten. Kijk voor verkooppunten op de site van OPI!

Heb je trouwens nog nooit gehoord van shatter nagellak? Check dan even dit artikel.


Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.