Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • OPI Mariah Pure 18K White Gold & Silver Top Coat
Een MissLipgloss artikel

OPI Mariah Pure 18K White Gold & Silver Top Coat

P1180433Alweer een jaar geleden kwam OPI met dé nagellakhype van het jaar: de Man With The Golden Gun topcoat, met echt 18 karaats bladgoud erin. Voor de komende feestdagen heeft OPI een nieuwe bladgoud topcoat: de OPI Mariah Pure 18K White Gold & Silver Top Coat. Vanaf november te koop, maar ik wil alvast een swatch aan je laten zien!

mariah-carey-autumn-holiday-collection-18k-white-gold-pure-top-coat-p6702-21461_image

Dit is hem dan!

2013-09-19 16.32.03

De OPI Mariah Pure 18K White Gold & Silver Top Coat is onderdeel van een grotere OPI Mariah collectie die ik je nog ga laten zien. Ik heb daarvan nog niks in huis dus kan nog niks swatchen, dat komt allemaal later nog. Ik heb zelf de OPI Mariah Pure 18K White Gold & Silver Top Coat ook nog niet in huis maar op een persevent afgelopen week kon ik hem al proberen, en wat is ‘ie gááf.

2013-09-19 16.33.31

Het chique doosje…

2013-09-19 16.33.39

De bestanddelen

2013-09-19 16.33.44

Informatie achterop het doosje

P1180426

Dit is hem dan! Ik draag hem hierover Alessandro StripLac in New York Grey. Ik heb twee laagjes van de topcoat op, maar je kan ook één laagje dragen. In de lak zit dus écht 18 karaats witgoud, in combinatie met zilver.

P1180428

P1180430

Aanbrengen gaat heel gemakkelijk, de deeltjes goud verdelen prima en vallen heel erg op, zeker op een donkere basis. Ik draag mijn topcoat over gelnagellak, dus dat blijft heel lang zitten. Man With The Golden Gun bleef vrij lang op mijn nagels doordat er grote ‘deeltjes’ in zitten, dat heeft toch wat meer houdbaarheid dan een gewone lak!

Ik was al gek op Man With The Golden Gun en deze gebruik ik heel regelmatig, deze versie met witgoud is ook wel heel erg gaaf. De flesjes topcoat gaan €39,95 kosten. Veel geld natuurlijk, voor een topcoat. Het is dan ook wel een heel bijzondere limited edition. Bij Man With The Golden Gun waren er letterlijk wachtrijen en de topcoats vlogen als warme broodjes over de toonbank. Als je er een wilt bemachtigen eind oktober/begin november, dan kan je bij jouw nagelsalon vragen of ze hem voor je achteruit kunnen zetten, als ze OPI verkopen.

OPI Mariah Pure 18K White Gold & Silver Top Coat is vanaf eind oktober, begin november te koop bij OPI verkooppunten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.