Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • divine swine
  • muppets
  • nagellak
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

OPI Divine Swine (Muppets)

 Vertelde ik een paar dagen geleden nog over de OPI Holland collectie, ook heel leuk is de OPI Muppets collectie die op dit moment in de winkels ligt. Ik kan je daarvan alvast een kleurtje laten zien, namelijk Divine Swine, een heerlijke glitterlak.

Bron foto

Dit zijn alle kleurtjes in de lijn. Vooral heftige glitterlakken, maar ook wat minder heftige. Ik heb ook Designer, De Better, maar die laat ik in een later artikel nog zien.

Animal-istic, Meep-Meep-Meep, Wocka Wocka, Pepes Purple Passion, Designer De Better, Warm and Fozzie

Rainbow Connection, Excuse Moi, Gone Gonzo, Fresh Frog of Bel Air, Divine Swine, Gettin’ Miss Piggy With it.

En ik heb zelf dus Divine Swine, een paars-roze glitterlak met grote zilveren glitters erdoor. Op de foto draag ik drie laagjes. Er zou nog wel een laagje over heen kunnen om hem helemaal dekkend te maken. JE kan er ook gewoon een soortgelijk creamy kleurtje onder dragen.

Check die glitters! Woah.

Ik vind de lak prachtig en blijf er maar naar kijken. Ik ben niet gauw dol op glitterlakken maar deze vind ik echt heel erg mooi. OPI Muppets lakjes kosten trouwens €13,95 en ze zijn limited edition, dus wees er snel bij als je ze hebben wilt.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.