Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • avojuice
  • handcrème
  • opi
  • Review
Een MissLipgloss artikel

OPI AvoJuice

Ik ben echt een freak wat betreft handcreme. Altijd heb ik een creme bij me om m’n handen mee in te smeren en ik ben altijd op zoek naar nieuwe lekkere cremes. Op dit moment gebruik ik er een van L’Occitane, maar wanneer die op is koop ik die niet opnieuw, zo fijn vind ik hem niet. Toen ik laatst mijn nepnagels liet zetten, werden mijn handen ingesmeerd met AvoJuice van OPI. Het voelde lekker, het trok snel in en rook superfijn! Heel fruitig. Ik rekende af en ging samen met een vriendin wat eten. M’n handen bleven zo lang lekker zacht aanvoelen dat ik terug ben gegaan naar de salon om zelf een flesje AvoJuice te kopen.


‘Like a fruit smoothie for your skin! The first juice quencher for skin Feels unlike any other lotion, with a silky, juicy texture that skin just drinks up. Moisturizes and renews for smoother, softer skin. Absorbs quickly with no greasy feel. The sweet, soft scent of just-picked peaches! Filled with super-softening Peach extract, nourishing Avocado and healing aloe extracts.’

Ik heb hem in Peach Juicie, want perzik is mijn favoriete geur. Ze zijn er in veel meer soorten, Berry, Grapefruit, Pear, Cran&Berry en Melon. Ik wil Pear proberen, ik ben dol op peer. Ik hoop dat die naar perenijsjes ruikt. In ieder geval, de Peach Juicie ruikt echt naar perziken, erg lekker. Ik heb een verpakking van 200 ml en die kostte €10, niet heel goedkoop. Het flesje lijkt op een flesje waar een smoothie inzit, lekker toepasselijk. Bovenop zit een pompje, zodat je makkelijk kan doseren. Nadeel is wel dat je hem niet in je tas kan doen, want het pompje is niet te vergrendelen. Dus echt een product voor thuis. Gelukkig zijn er ook kleine flesjes van 30 ml (handig voor in je tas!) en ook nog veel grotere, van een halve liter. Die kost €30.

De geur is dus al top, lekker zoet perzik. De substantie is heel dun, yoghurt-achtig, en smeert daardoor heel snel uit. Binnen een halve minuut is de creme goed ingetrokken en m’n handen voelen dan superzacht aan en zien er ook gevoed en gezond uit. Dit gevoel blijft een paar uur, iets wat ik niet vaak heb bij handcrèmes. Bij veel crèmes voel je na een paar minuten het zachtmakende effect al niet meer. Bij AvoJuice dus wel! Ik ben heel erg tevreden over AvoJuice, ik heb hem op m’n nachtkastje staan en smeer mijn handen er ongeveer vier keer per dag mee in. Resultaat is lekker zachte handen die er gevoed en gezond uitzien.

Ik kocht hem voor  €10 bij een nagelsalon, op eBay vind je ze voor dezelfde prijs. Ze zijn er ook in mini’s van 30 milliliter, superhandig voor in je tas, die vind je op eBay voor zo’n €2,50. Ideaal om een keer te proberen! Ik denk dat ik ze op eBay gewoon allemaal in kleine 30 ml flesjes ga kopen. Want één zo’n flesje is ook zo op…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.