Opgeruimd het nieuwe jaar in!

Een keer in de zoveel tijd (lees: een keer in het jaar) móet ik mijn kastjes uitpluizen en spullen wegdoen. In mijn badkamer was dit heel erg nodig: als ik een deurtje van een kastje opendeed, vielen er gewoon spullen uit. Op Twitter kondigde ik mijn opruimsessie aan, en ik kreeg tweets met ‘maak er foto’s van!’ dus dat heb ik gedaan!

Zo was het voor ik begon. Overal spullen, echt tot de rand zijn de plankjes van die kastjes gevuld.

De bovenste plank staat normaal helemaal vol met parfum, maar die zaten toen ik deze foto nam in een ander bakje omdat ik ze op de foto had gezet. Normaal staat dat plankje ook propvol en kon er niks bij. Verder staat hier ook vanalles door elkaar. Haarproducten, deo’s, maskers, LUSH spulletjes, zepen… Argh!

Dit is het andere kastje met hoofdzakelijk gezichtsverzorging en haar producten. Chaos. En hier kon ook echt geen één flesje meer bij.

Haarproducten gemengd met skincare

En hetzelfde gebeurt op de tweede plank

Dit was helemaal een chaos!

Deze bak staat bovenop het linker kastje. De bedoeling hiervan is dat er producten in staan die ik dagelijks gebruik. Dat is na een tijdje een beetje mis gegaan.

Op de grond bij mijn douche staan ook nog wat producten die ik soms pak als ik sta te douchen. Ook een chaos en te lang niet uitgezocht.

De Bak.

Dit stond in de douche, valt op zich nog mee.

Ik pakte er een krat en een grote tas bij. In het krat gingen de spullen die ik weg zou geven aan vriendinnen en familie, producten die dus nog goed zijn maar die ik gewoon niet meer gebruik. Alles wat de prullenbak in kon ging in de tas. Je moet je trouwens bedenken dat ik veel van de producten die in de kast staan niet zelf heb gekocht, maar heb gekregen. Alles test ik voor de site, en veel producten verdwijnen na een tijdje naar de achtergrond omdat ik met andere producten bezig ben. Er kon gewoon niks meer bij in mijn kastjes dus werd het echt tijd om alles uit te zoeken. Het was ook alweer een jaar geleden dat ik alles had gecheckt qua houdbaarheid, dus er is ook echt veel de prullenbak in gegaan. Al waren dat meer producten die bíjna op waren (nog een bodempje erin).

Tadaaaaaa. Opgeruimd.

Spullen die naar een nieuw baasje gingen. Veel mooie, fijne spullen die ik gewoon niet pak, of die zelfs nog ongeopend in mijn kast stonden. Tijd om ze aan mensen te geven die er meer plezier van hebben!

Dit bleef er over in het bakje op m’n kast. Alleen spullen die ik vaak gebruik. Wat haarproducten en skincare.

One Love!

Zo ziet het linker kastje er nu uit. Nog steeds vol, maar er is nu tenminste ruimte, en het is georganiseerd.

Hier staan al mijn geurtjes. Ik heb er veel weggedaan. Heel veel gebruikte ik gewoon niet, vond ik niet lekker genoeg. Nu heb ik echt de geurtjes over die ik heel lekker vind en vaak pak. Dat zijn er alsnog heel veel, en er komen bij mij toch altijd weer nieuwe dingen bij. Rechts zie je deodorant (Speed Stick Stash) en wattenstaafjes, omdat ze daar zo makkelijk te pakken zijn.

Op de tweede plank staan zelfbruinproducten, wat zonnebranddingen en maskers. Ook zie je rechts tandpasta. Dat paste daar gewoon nog, haha 🙂

Onderin body butters, LUSH spulletjes, zeepjes en scheermesjes. Die moet ik eigenlijk even netjes rechtop in een glas zetten ofzo, dat is wat netter. Dit vakje kan gewoon niet netjes zijn, ik weet niet waarom! Maar hij is in ieder geval een stuk leger.

De bak is leeg!

Deze kast staat nog best wel vol, al ben ik streng geweest voor mezelf. Hierin staat skincare en haarverzorging.

Bovenin skincare. Crèmes, reiniging, dat soort dingen. Alsnog veel natuurlijk, maar deze dingen gebruik ik ook echt.

Op de tweede plank alleen haarproducten. Te vol, maar alles hiervan gebruik ik ook echt, zij het afwisselend. Shampoos, sprays, serums, maskers, stylingproducten.

Dit is nog steeds een beetje een rommel vakje. Hier staat een restant shampoos en conditioners die niet op de andere plank pasten. Verder staan hier sample size producten voor op reis. Super handig, als ik een weekend of langer wegga, dan pak ik hier altijd wat van. In het roze tasje zitten allemaal maskertjes en van die zakjes met testertjes. Ook handig voor op vakantie.

En dit staat er nog in de douche. Dingen die ik niet gebruikte heb ik weggedaan (zo stond de Biosilk shampoo en conditioner er al tijden, maar ik vind die gewoon niet fijn), of juist opgeruimd in mijn kast om later weer te pakken. Vooral fijne shampoos en conditioners bewaar ik.

Wat ik veel weg heb gedaan? Parfums die ik niet gebruikte, goedkope shampoos en conditioners die ik nooit pakte, skincare die ik wel gebruikt heb maar waar ik nu betere alternatieven voor heb, en gewoon dingen die niet meer goed roken of er raar uit zagen. Ik heb niet lang nagedacht bij elk product. Mijn criterium was eigenlijk of ik het de laatste maanden nog gebruikt had. Zo niet, weg ermee.

Binnenkort ga ik dit ook met mijn make-up stash doen, al zal ik daar wel minder van weg doen. Ik heb in mijn badkamer gewoon geen oneindige ruimte om alles op te bergen! En nu kan ik familie en vriendinnen weer blij maken.

Ik vind het heerlijk om het nieuwe jaar opgeruimd te beginnen. Doe je met me mee?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

98 reacties
 1. JC

  niet vervelend bedoeld maar kun je je scheermesjes niet beter scheiden van je tandenborstels? groetjes!

 2. nicole

  even een vraagje ik dacht altijd dat het slecht voor je geurtjes was om ze in de badkaamer te zetten ????
  is dat wel echt zo dan ???

  • Miss Lipgloss

   Nee, eigenlijk is dat niet goed! Erg he dat ik dat wel doe… Maar ik heb nog geen betere oplossing.

 3. Marlot

  ik ben het helemaal eens met je laatste zin! ik heb laatst ook m’n hele kledingkast goed opgeruimd 🙂 binnenkort moet ik ook maar eens aan m’n beautyspulletjes beginnen, nog geen tijd voor gehad haha.

 4. Jolien

  Wat heb je veel weggedaan! Superlief dat je dat weggeeft!

 5. Laura

  Tja je bent niet voor niks een beautyblogger 😆 Als je de producten zelf maar terug kunt vinden nu, haha.
  Liefs

 6. Martine

  Doe je je Dr. organic shampoo en conditioner weg? Gebruik je die niet meer? Ook de Rose Otto tonic zie ik na het opruimen niet meer in het kastje staan, heb je die ook weg gedaan?

 7. Charlotte

  Ik vind het nog steeds een grote rommelboel 🙂

 8. Fleur

  Ik ben het thuis ook aan het opruimen allemaal. Oud papier, glas, schoonmaken, opruimen. En ik ga ook lekker alle beauty spullen ordenen. Alles een vaste plek en overzichtelijk. Heerlijk is dat!

 9. Sietske Groenhart

  Wow da’s veel zeg. Maar normaal voor een beautyblogger natuurlijk.
  Vergeleken met jou ben ik zeer minimalistisch. 🙂

 10. Joan

  Best een klus, zoiets helemaal opgeruimd krijgen hé? Maar ook wel weer lekker om dingen weg te doen die je niet gebruikt.
  Ik heb gister mijn huisje aan kant gemaakt, lekker gevoel geeft dat als je wakker wordt en alles netjes is. 🙂
  De badkamer heb ik een tijdje terug nog opgeruimd, dus over enkele maanden is die weer aan de beurt.

 11. Sylvia

  Ik ga volgende week gebruiken om mijn kamer eens opnieuw in te richten. Opgeruimd is die al. 😉 Ook een zeldzame gebeurtenis.

 12. Floor

  Haha grappig om te zien dat meerdere mensen ineens in de opruimmodus staan! Zag op Beautyscene er ook al een artikel over :). Maar ik heb in 2 dagen mijn hele kamel (behalve kleding) uitgemest en flink schoongemaakt! Echt een heerlijk gevoel geeft dat toch 🙂

 13. xx_Patries_xx

  oeee dat ziet er allemaal goed uit hoor :D:D lekker opgeruimd weer

 14. Cynthiiaa

  Woop, netjes weer! Soms is het echt nodig en uiteindelijk voel je je voldaan omdat je het toch allemaal hebt opgeruimd!

 15. Julie

  Ik moet ook dringend een keer mijn badkamerkastjes opruimen, al heb ik lang niet zoveel spullen als jij! Leuke opruimactie om 2012 fris en netjes te beginnen!

 16. Miss_M

  Ik ben sinds vorige maand ook bezig met de grote schoonmaak. Zo heb ik veel oude huidverzorging en make-up weggegooid, al mijn voorraadplankjes opnieuw ingedeeld, mandjes met allerlei troep uitgezocht en allemaal restjes cremes, shampoo, douchegel, bodylotion, ect. opgemaakt, om ruimte te maken voor nieuwe producten.

  Ik zag trouwens dat Beautyscene’s Debbie ook lekker bezig is geweest met opruimen 😉

 17. DDDa

  Ik moet dit ook maar gaan doen, maar dan gewoon met al m’n spullen. ik weet wat er me te doen staat maandag! 😀

 18. elize

  Ik heb ook super veel weggegooid en opgeruimd! Wat toevallig. Wel goed dat je dingen die je gewoon niet meer gebruikt weggeeft. Hebben andere er nog wat aan 😛

 19. Justine

  Ziet er veel netter en fijner uit! Ik heb ook vanmiddag mijn kasten uitgekuist.

 20. Stèphanie

  Leuk artikel.. al is het wat simpeltjes.
  “Links staat deo en wattenstaafjes”
  Tja, da’s toch echt rechts!

  • Miss Lipgloss

   Ik heb het veranderd, dankjewel! 😀

 21. Lisa

  Hahaha wat een enorm verschil! Ik pleur ook altijd alles in mijn kasten totdat het uitpuilt en dan ga ik me er eens voor zitten met een vuilniszak. Bij je geurtjes en je wattenstaafjes plankje heb je per ongeluk links ipv rechts geschreven. Leuk artikeltje!

 22. Helen

  Heerlijk opgeruimd!
  Dat had ik vandaag ook willen doen maar er is helaas niets van gekomen…

 23. rachel

  #kuch je hebt me adres he lieffie hahahahaha ik ben daar al weken mee bezig maar komt er niet van en dan zal je zien morgen avond rond 19.00 staat ik die badkamer kastjes op te ruimen 😛 (tik van me) nee gein, je kastjes zien er zekers weer opgeruimd uit en klaar voor 2012 😀

 24. Nicky

  Wauw, zoveel producten! Geweldig om te zien!

 25. lonneke

  Ziet er allemaal weer lekker geördend uit voor het nieuwe jaar!
  x

 26. M.

  Jaaa ik ben van plan om morgen ook eens een flinke schoonmaak te houden!

 27. Lenneke

  Ik denk dat ik 1 januari als brakke henkie maar mijn kasten ga uitmesten… Tot veel meer ben ik die dag waarschijnlijk toch niet in staat, haha. En heb je nou je haarmayo weggegeven? Vond je het niet fijn of pakte je het gewoon niet? 🙂

  • Miss Lipgloss

   Ik vond het mijn haar zo vet maken!

  • Lenneke

   Haha, ja, dat is wel een beetje waar. Toen ik het gebruikte, had ik een enorme bos krullen. Tegenwoordig ben ik net zo kort als jij en gebruik ik alleen nog Aussie, haha.

 28. Manon

  Links de deo en wattenstaafjes??
  Rechts bedoel je, toch????? 🙂

  • maaarit

   hihi dat viel mij ook op!

 29. Estrella

  Dat ziet er netjes uit! Desondanks ben ik blij dat ik niet zoveel tubetjes en smeersels heb, dat kan ik nooit kwijt in die mini-badkamer van mij 🙂

 30. Lisa

  Ik ben mijn huis ook een opruimbeurt aan het geven. Wel in stukjes, want alles in 1 keer opruimen is onmogelijk! Vroeger spaarde ik alles, maar ben daar van afgestapt. Enkele producten waar je superblij mee bent geeft meer voldoening dan een kast die uit mekaar valt. 😛

 31. Lydia

  Het eerste wat ik dacht: “Tijd voor Project 100 Pan!” 😀
  Ik vind je kastjes nog steeds behoorlijk vol, maar je kunt nu je fijne producten vast beter terugvinden. 🙂 Wat moet dat trouwens fijn zijn, om zo’n grote bak spullen weg te kunnen geven.

 32. britt

  wooww mooi opgeruimd! knap zeg 😀 heb je nu niet een beetje heimwee naar je wegegeven spulletes? X

 33. Louise

  Lekker opgeruimd ja! Mijn moeder krijgt rond deze tijd van het jaar ook altijd opruimwoede en volgensmij is het aanstekelijk haha.
  Die plank met parfum is trouwens gewoon… wauw 🙂

 34. Rebekka

  Heerlijk zo’n opgeruimd begin..

  Ik heb zelfs laatst m’n kamer opgeruimd, en heel veeel weggegooid. Ik bewaarde echt alles, en nu alles veranderd. Heel leuk er staan nu kaarsjes en het is ontzettend gezellig. Binnenkort maar even een roomtour van maken haha.

  groetjes!

  😆

 35. Chantal

  Wat goed, zeg! Lekker opgeruimd gevoel geeft dat letterlijk en figuurlijk! Ik heb onlangs wat make-up aan o.a. mijn nichtjes weggegeven, maar moet nodig weer even e.e.a. uitzoeken en opruimen…..

 36. Marieke

  Ha, wel grappig om te lezen. Ik deel mijn douche met twee anderen in een studentenhuis en daar is al heel weinig ruimte in de douche, dus voor mij staan er maar 4 flessen! Blijkbaar heeft dat toch ook weer zijn voordelen…

 37. Milou

  Jeutje wat een spullen. Hoop dat het voor jou nu gestructureerd is. haha. 😉

 38. Evelien

  Een stuk netter! 🙂 En wat een mooie spullen, hihi.
  Ik zie een foutje :blush: Links zie je deodorant (Speed Stick Stash) en wattenstaafjes, omdat ze daar zo makkelijk te pakken zijn.
  Volgens mij staan de deo’s toch echt rechts op de foto 😉

 39. Emma

  Wat ziet het er netjes uit! En ik vind het echt grappig dat je alles ook nog op kleur heb gesorteerd, of lijkt dat maar zo? :blush:

 40. Esmay

  Ik blijf het jammer vinden dat veel foto’s hiervan erg beweeglijk zijn 🙁
  Maar niet alles kan perfect. Leuk dat je dit met ons deelt. De kastjes zien er een stuk beter uit nu haha!

 41. Michelle

  Hoi,
  Zou je niet eens een keer een artiekel kunnen schrijven over hoe jij bent begonnen met het maken en schrijven van een beautyblog ? En tips over hoe je kan zorgen dat je ook zo “beroemd” word als jouw ? Ik wil namelijk ook een blog beginnen maar ik heb altijd al gedacht dat het toch weinig zin had omdat maar heel weinig mensen het dan lezen.

 42. robin

  heb het ook pas gedaan, alles voelt dan weer als nieuw!

 43. Panajotta

  Ik heb ook een grote schoonmaak gehouden – Heerlijk!! 😆

 44. Monique

  Leuk om te lezen! en fijn dat je een ander een plezier er mee kan doen 🙂

 45. Ariane

  Wat grappig om te zien dat het er bij jou ook rommelig uit ziet! Ik moet ook opruimen, maar het gaat qua tijd helaas niet meer lukken voor 2012!

 46. patricia rutte

  super leuk artikel!!ik krijg een nieuwe badkamer die eind januari als het goed is klaar is! waar heb jij die kastjes vandaan?ikea? daar kan ik veel in kwijt en zal ik gelijk alles uitzoeken! ook moet ik een nieuw opbergmanier voor mijn make-up vinden want die verzameling begint aardig te groeien hahaha.

 47. Alice

  Het ziet er weer lekker opgeruimd uit. Heb ik laatst ook maar eens gedaan, want de badkamer groeide dicht.

 48. Deniseee

  Wow! Ik moet dat ook echt binnenkort gaan doen haha. Achteraf voelt het zo goed als je alles opgeruimd hebt maar dan moet je er wel eerst nog mee beginnen.. 😛

 49. Elsemieke

  Hoi! Ik had een vraagje over de haarproducten die je gebruikt: ik heb zelf namelijk ook kort haar en een beetje moeite met de styling ervan. Mijn haar is van nature heel slap, dus veel producten die ik erin doe werken niet zo lang als ik zou willen. Zou je misschien kunnen vertellen welke producten jij gebruikt om je haar in model te krijgen? Dan kan ik zo wat inspiratie op doen. Ik heb wel wat tips gekregen van mijn kapper, maar tips van iemand anders met kort haar zijn ook wel fijn. Thanks! 🙂

 50. Roos

  Hee ik heb een vraagje: welke BioSilk shampoo heb je weggedaan? want ik heb er eentje en die is bijna op en ik wilde een nieuwe kopen van BioSilk maar dan een andere lijn maar welke vind je niet goed?
  xx

 51. Daphne

  Altijd fijn als alles weer helemaal netjes is. Soms krijg ik opeens heel erg zin om kastjes op te ruimen en dingen uit te zoeken, maar ik heb ook niet zoveel spulletjes als dat jij hebt!

 52. Maaike

  Ik heb hetzelfde afgelopen vrijdag gedaan maar dan met aantekeningen. Ik had ALLES (letterlijk elk papiertje) nog van mijn opleiding waar ik al meer dan 3 jaar geleden van ben afgestudeerd. Useless waste of space!

 53. frederique

  ik heb je shop al een paar keer bekeken maar ik zie maar niet de producten van one love staan? die zouden daar toch ook te koop zijn? want ik wil zelf zo graag die producten hebben.

 54. Nydia

  heey!,
  Wat goed dat je alles hebt opgeruimd en weggegooid enz..
  Ik heb 2 dagen geleden nog alles opgeruimd, weggegooid en spullen naar een tweedehands winkel gebracht die nog goed waren (geen beautyproducten naar tweedehandswinkel, wel veel anderen spullen)
  XX

 55. paulien

  leuk artikel!! het is bij mij niet nodig. Ik heb het een tijdje geleden allemaal nog uitgezocht. heerlijk opgeruimd!

 56. I(L)Cats

  Leuk om te zien en inspirerend! Ik heb niet zoveel beautyspullen dat een grote schoonmaak nodig/mogelijk is, maar de rest van je huis kan je ook op die manier doen natuurlijk.. 🙂

 57. margotje

  I heb geen make up meer maar ik doe zeker mee met de boeken en tijdschriften.
  Ik ruim niet mijn badkamer maar mijn schilderstash op (nu past alles in 3 grote Ikea dozen in plaats van vijf planken chaos)… Dus ja, zeker het Nieuw jaar goed in 😀

 58. sara

  leuk om te zien! Ik had eergister zo’n dag!! Heb dan ook alles uitgeruimd, mijn verzorgingproducten, mijn make up en mijn papieren! Was zo’n zooitje! Nu mijn kledingkast nog en dan ben ik wel tevreden.

 59. Pien

  Goed van je dat je dingen weggeeft en niet alles weggooit. 🙂
  1 klein foutje, er staat:
  Links zie je deodorant (Speed Stick Stash) en wattenstaafjes, omdat ze daar zo makkelijk te pakken zijn.

  Maar dat is volgens mij rechts, hihi.

 60. Tessabd

  Zalige post om te lezen/bekijken 🙂 Ik kan er ook écht niet tegen van die overvolle schappen, ik ruim de badkamerkastjes ook 1 à 2 keer per jaar op

 61. glossiequeen

  Wauw, echt heel veel producten doe je weg. 😉 Ik heb lang niet zo veel, erg leuk artikel!

 62. Miranda

  Ik vind het altijd heerlijk als alles weer is opgeruimd 😀

 63. wanncha

  Wat een leuke kasten met dat glas ervoor!
  Waar heb je die gekocht?

 64. Paola

  Ziet er weer netjes uit! Ik ruim ook eens in de zoveel tijd alles op! Soms is het gewoon nodig!

 65. Ellen

  Vind het goed van je dat je de producten weggeeft die nog goed zijn. Er zullen ook mensen zijn die daar niet over nadenken en gewoon zomaar weggooien. Echt zonde want je kunt er veel mensen blij mee maken.

  Ik vind die kasjes nog steeds zo leuk he, en dan met die mandjes erop. Leuk hoe je van een hele ‘simpele’ badkamer toch iets heel moois van kunt maken, met een paar dingen..

 66. ValleyDollEva

  Dat kan es deugd doen he, zo’n opruimbeurt ! Ik hou bewust mijn stash klein , al was het maar omdat ik écht niet kan blijven uitgeven. Maar jij ontvangt natuurlijk dagelijks zoveel spullen, meer dan normaal dat je dat niet opmaakt he. Lief dat je hiermee je vrienden blij maakt 🙂

 67. Desirée

  Ik heb dit zelf een paar weken geleden ook gedaan en dan echt àlle beautyproducten, van shampoos en lichaamsvezorging tot aan parfums en make-up. Ik heb ontiegelijk veel ‘weggedaan’ naar een bak waaruit familie en vriendinnen mogen grabbelen omdat alles nog meer dan goed is voor een volgende ronde. Zo hou ik overzicht in mijn privé stash, heerlijk!

 68. Desiree

  Leuk om te zien, maar ik zou gek worden van zoveel spullen. Ik hou van meer overzicht.

 69. Kim

  Slim! Moet ik ook maar eens doen, het is echt een troep bij mij. Ziet er goed uit bij jou!

 70. Marlies

  Wat leuk om te zien 😀
  Vind je de Biosilk shampoo en conditioner niet fijn?!

  • Marlies

   Te dun? Snap even niet wat je daarmee bedoeld, haha.

  • Miss Lipgloss

   Te dun qua structuur, substantie 🙂

 71. Zarina

  Wow, het ziet er inderdaad stukken netter uit. Ik schaam me heel erg, maar ik heb een inloopkast waar ik letterlijk al mijn spullen bewaar. Mijn makeup ligt gewoon tussen mijn kleding. Zelfde geldt voor bad- en douch producten. Daarnaast ligt een ander groot deel in ‘de kleine kamer’ waar stofzuigers etc staan. Ik moet gewoon meer dan de helft weggooien… De spullen die ik dagelijks gebruik staan gelukkig netjes in de douche en mijn makeup etc. wel in mijn kast, maar dan naast mijn spiegel.

 72. TasjDutchess

  ghehe ik krijg gelijk de kriebels om op te ruimen ^^
  Je kan anders zo draadstaal bakje halen die je dan onder je plank hang.(Zo ondergoed ding)
  Zo creëer(?) je extra ruimte om daar dan bv je lush potjes in kan zetten

  fijne jaarwisseling alvast

 73. Angel

  Als ik heb opgeruimd, ligt alles 5 dagen later weer op een andere plek. Ben serieus veel te chaotisch 😛

 74. Yara

  Ik ga ook weer alles opruimen, heerlijk! 😉

 75. Teri

  Die mandjes zijn zo leuk! Een goed idee om eens op te ruimen, ik zou het eigenlijk ook eens moeten doen, hehe.

 76. Kim

  Yep, ook ik ga aanstaande maandag alles eens doorspitten om te kijken wat weg kan of waar ik anderen blij mee kan maken. Echt kasten vol met van alles en nog wat! Wel leuk omdat je zo ook nog eens producten ontdekt waarvan je het bestaan was vergeten haha

 77. Charlotte

  Wat een luxe, zoveel keus! Volgens mij sta je elke dag minstens een half uur onder de douche om je producten uit te kiezen en te gebruiken. 😉
  En trouwens, als je vaker dingen gaat opruimen, kun je vaker wat aan mensen geven en hoef je het niet weg te gooien! Pure kapitaalvernietiging van zulke mooie dingen, haha.

 78. LottedeJ

  Wauw, dat ziet er een stuk beter uit! Het lijkt me heerlijk om al die spullen gratis te krijgen en lekker te kunnen testen, maar ik kan me ook voorstellen dat het voor chaos zorgt ja!

  • Suzanne

   haha same here XD Maar dan ook vooral m’n make-up stash haha

 79. Manon

  Wat leuk om van een ander te zien hoe rommelig het kan zijn haha. Het is altijd fijn om even een grote schoonmaakbeurt te houden! Overzicht is heerlijk

 80. Malou

  Leuk om te zien dit : ) En echt super dat je niet een hele berg weg gooit terwijl het nog niet op is, maar het weg geeft!

 81. Lara

  oh, ik herken dit he-le-maal!