Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • make-up store
Een MissLipgloss artikel

Opening Make Up Store Amsterdam

Make Up Store heeft vorige week eindelijk officieel haar deuren geopend in Amsterdam! Make Up Store is van oorsprong een Zweeds merk, dat ik al een beetje heb ontdekt toen ik op vakantie was in Kopenhagen. Het is een van de snelst groeiende bedrijven van Scandinavie, met meer dan 130 winkels in twintig landen en met elke maand twee tot drie nieuwe winkels. Booming business dus, die make-up industrie! Op de Heiligeweg in Amsterdam zit nu ook een filiaal, vlak naast MAC. Ik was aanwezig bij de opening, al kende ik de producten natuurlijk al vanuit Kopenhagen.

Ik kijkend naar de oogschaduws

Wat mij opviel was dat de winkel enorm open en gebruiksvriendelijk is. “We focussen ons op al het winkelend publiek, dus niet alleen op visagisten,” vertelde een medewerkster me. En dat is duidelijk te zien in de winkel, want alles ligt open en bloot, je kan alles pakken, testen, uitproberen. Ook staan overal duidelijk de prijzen bij én als je een product wilt hebben kan je het gewoon pakken en afrekenen in plaats van er naar vragen bij een medewerker.


Microshadows


Eyedust

Bovenaan lipsticks, onderaan Gloss Lips en Lipgloss Pots

Lipsticks

Eyepencils met een handig systeempje: de potloodjes met een kort stukje kleur aan de bovenkant zijn waterproof, degene met het lange deel niet

Glitter – eng he, zo open en bloot! Een keer blazen en glitter everywhere!

Champoepel! Helaas niet aanwezig op gewone winkeldagen 😉

Iemand van Make Up Store demonstreert Wonder Powder aan Serena

Reviews van de Make Up Store producten die ik al had komen nog, ik ben in ieder geval erg blij met Make Up Store in Nederland, volgens mij is het een echte aanwinst.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.