Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
26 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Onze badkamer


Regelmatig neem ik filmpjes op in onze badkamer. Ik kreeg al vaak de vraag of ik de badkamer niet een keer wilde showen… En dat wil ik best! Deze badkamer is natuurlijk niet helemaal van mijzelf, ik deel hem met mijn ouders en broer. Dat zorgt ’s ochtends vroeg wel eens voor chaos!

Dit is het gedeelte waar ik de meeste tijd doorbreng. Hier doe ik mijn haar, was ik me, poets ik mijn tanden, dat soort dingen. We hebben spotjes aan de zijkant van de grote spiegel, die heel fel kunnen, dus je kan echt alles zien. Ideaal! Later in dit artikel zie je hoe het er uit ziet wanneer het schemerig is en je de lampjes dimt.

We hebben een vrij grote badkamer. Deze kamer was heel lang geleden een slaapkamer, en we hadden een mini badkamertje op de gang. Het is nu de kledingkast van mijn papa. Moet je nagaan! Het was gewoon alleen een douchecabine. Mijn ouders besloten toen de kleinste slaapkamer aan de achterkant van het huis te verbouwen tot badkamer. Ongeveer vijf jaar geleden is ‘ie helemaal van onder tot boven opgeknapt. Nieuwe vloer, nieuwe douche, nieuwe meubels, nieuwe muren, nieuw plafond, nieuwe alles! We hadden eerst een bad, maar omdat niemand dat ding ooit gebruikte, hebben we nu alleen een douchecabine.


De douchecabine! Het is tegelijkertijd een stoomcabine, maar ik gebruik dat bijna nooit. Het is wel heel lekker als je verkouden bent. Je kan ook douchen en stomen tegelijk. En die dingetjes aan de zijkant kunnen aan, en de grote regendouche. Toch gebruik ik vaak alleen de handdouche… Don’t know why, ik moet maar eens vaker die andere dingetjes gebruiken!
Het enige en grootste nadeel van dit ding: hij sluit helemaal af als je de deuren dichtdoet. Dat is lekker warm, maar wanneer je klaar bent met douchen en je trekt de deuren open… KOUD! Echt heel vervelend.

In dit kastje staat make-up van mijn moeder.

Bovenop Rituals dingetjes, die roze pot (Honey Touch) is van mij, de rest van mams. Ze is echt dol op Rituals en vraagt ook altijd Rituals stuff voor haar verjaardag en sinterklaas enzo. Ziet er leuk uit, he?

Kijkje in de kast…


En de spotjes gedimt. Ik doe dit vaak wanneer ik ’s avonds ga douchen en even lekker ga relaxen, dan steek ik ook kaarsjes aan. Zo gezellig!

Kijkje in de kast onder de wasbak. Veel haarspul, van mij en mama en m’n papa en broer.

Paar parfums van mama, voor de sier neergezet.

En van mijn papa. Hier staat normaal ook nog een Sean John parfum van m’n broer, maar net toen ik deze foto’s maakte was hij een nachtje weg en had hij z’n parfum meegenomen. Hij is net zo’n ijdeltuit als ik!
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.