Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • the secret
  • vision board
Een MissLipgloss artikel

Ontwerp je eigen visionboard

Ik ben een fan van The Secret. Velen van jullie weten het wel, ik ben er dol op en vind dat iedereen die moeite heeft met positief denken en leven The Secret moet lezen of kijken. Als je er voor open staat verandert het je leven. Kort gezegd gaat The Secret uit van de wet van de aantrekkingskracht. Jij bent een magneet en alles wat jij wilt, kan je krijgen, als je er maar op een positieve manier mee omgaat. Nu is een belangrijke opdracht die hoort bij The Secret het maken van een visionboard. Eerst formuleer je wat je wilt in je leven en dan maak je daarvan een soort moodboard, zodat je elke dag datgene kan zien wat jij wilt hebben of bereiken in je leven. Nu is het maken van een visionboard niet zomaar iets wat je eventjes snel doet en het is best moeilijk. Dit boek kan je er bij helpen. Je hoeft niet per se The Secret te lezen om het te doen, dit boek is erg volledig en is de eerste die stap voor stap heel uitgebreid uitlegt hoe je een perfect visionboard maakt.

Een visionboard maken is een absolute aanrader. Ik heb er een jaar geleden één gemaakt en geloof me, 90% van wat er op staat heb ik nu. Ik vind het te persoonlijk om het op mijn site te zetten, maar er staan o.a. dingen op die te maken hebben met reizen, vriendschap, afvallen, geld, banen, spullen die ik wilde hebben en nu ook echt heb. Het is bijna ongelooflijk en vind het ook gek om te beseffen als ik naar mijn eigen visionboard kijk. Ik ga deze zomer een nieuw visionboard maken voor komend jaar en daar gebruik ik dit nieuwe boek bij, Ontwerp je eigen visionboard, van Joyce Schwarz.

Heel prettig is dat het enorm uitgebreid is en vol opdrachten staat die leiden tot jouw eigen perfecte visionboard. Er staan enorm veel voorbeelden in en tips die erg bruikbaar zijn tijdens het proces. Het leert je je visionboard nog beter te maken en nog beter voor ogen te krijgen wat je wilt in je leven. Het draait niet alleen om het maken van je visionboard, maar ook om helder voor ogen te zien wat je wilt met je toekomst, wat jouw levensmotto is, wat jouw ‘krachtwoorden’ zijn en dat soort dingen. Ik ben fan van dit boek, het is super bruikbaar en geweldig voor aanhangers van The Secret, maar ook voor mensen die er nog niet zo bekend mee zijn.

Het visionboard is een van de krachtigste hulpmiddelen om te bereiken wat je wilt. Dit is niet alleen het eerste boek dat uitlegt hoe visionboards werken, maar het geeft ook alle instructies om er zelf mee aan de slag te gaan. Het bevat prachtige visionboards van anderen ter inspiratie. Visualiseer wat je wilt en je bent al halverwege!

Ontwerp je eigen visionboard
Joyce Schwarz
ISBN
9789021546346
€22,50


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.