Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
  • philosophy
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

One Philosophy day…

Terwijl ik dit typ, zit op mijn bed in een hotelkamer in Antwerpen, mijn foto’s uit te zoeken van het Philosophy event. Vandaag stond in het teken van dit mooie merk. Vannacht blijf ik hier een nachtje slapen om morgenvroeg weer naar huis te vertrekken. Kijk je mee naar mijn Philosophy dag?

De dag begon voor mij natuurlijk gewoon in Zwolle. Na een trip van drie uur kwam ik aan in Hotel Julien in Antwerpen. Hier vonden twee events plaats: een persevent waar een paar producten werden gelanceerd die in januari in de winkels liggen, en een algemeen bloggersevent met een geweldig ingerichte hotelkamer. Ik kwam voor het persevent (en ik kan helaas nog niks zeggen over de producten), maar ging natuurlijk ook even bij het bloggersevent om de hoek kijken… Wat zag dat er heerlijk uit!

Julie van Coty stond ons op te wachten in hotel Julien.

Wat is dat een prachtig hotel, zo mooi ingericht en het is zo’n mooi gebouw!

De lobby van het hotel..

Prachtige meubels!

Maar ik kwam natuurlijk voor… het eten! Nee, grapje natuurlijk, ik kwam voor Philosophy. Maar bij zo’n leuk event hoort ook gezelligheid, drankjes en natuurlijk wat heerlijke hapjes…

Dat taartje met frambozen was héérlijk!

Genoeg drankjes voor iedereen!

Samen met de lieve Wendy, wij hadden elkaar al heel lang niet meer gezien.

Philosophy heeft altijd zulke mooie quotes, ik houd er echt van!

De geweldig ingerichte ‘Philosophy hotelkamer’. Ze zouden deze echt moeten gebruiken om te laten boeken, hoe geweldig is het om hier te slapen?

De heerlijke kerstproducten… Geweldig om te geven (misschien aan jezelf?)!

All I want for Christmas…

Voor op het nachtkastje!

Een kijkje in de badkamer…

Oh, wat heerlijk! Lekker badderen en keuze hebben uit zoveel soorten geweldige geurtjes…

Ik zie mijn favoriet, Cinnamon Buns! Zie jij hem ook?

Ook in de douche volop keuze aan Philosophy producten.

Glossje?

Mijn favoriete reiniger van Philosophy: Purity Made Simple.

Voor onder de douche: Field of Flowers.

Philosophy Skin Care

Nog meer skin care…

Mijn nummer één favoriete product van Philosophy: The Microdelivery Peel. Love it.

Na het event was het tijd voor een drankje, en daarna: inchecken in het hotel iets verderop. Samen met beautyjournalisten Anneloes, Alexandra, Jamie en Jessica slaap ik in De Koning van Spanje, een heel schattig hotel slash bed & breakfast.

Verscholen achter een grote deur zit dit juweeltje, hoe schattig!

De ontbijtkamer…

En mijn geweldige hotelkamer! Dit ziet er toch mega comfy en gezellig uit?

Uitzicht op de tuin. Wat was het trouwens heerlijk weer vandaag!

Mijn mega bubbelbad! En net nu heb ik geen Lush spulletjes meegenomen… en nee, ook geen Philosophy badspulletjes, haha…

Hoe knus… Toen ik net op bed aan het werk was zat er trouwens ineens een poes voor mijn neus! Haha! Ik schrok wel even en heb haar daarna maar snel de kamer uit gelaten.

Happy! Ik vind dit soort tripjes altijd helemaal leuk.

Schattig WC’tje…

Het is nu 17.30u en over anderhalf uur gaan we lekker uit eten met de mensen die hier nog zijn. Een deel is teruggegaan naar huis, een deel slaapt vannacht nog hier. Ik heb een superleuke dag gehad met leuke mensen en natuurlijk geweldig mooie en fijne producten van Philosophy, wat is het toch een lekker merk…

Morgenvroeg na het ontbijt ga ik weer terug naar huis omdat er nog een hele hoop werk op mij wacht. Niet erg hoor, want zo’n flitsbezoekje aan Antwerpen vind ik hartstikke leuk! Later kom ik zeker nog eens terug om flink te gaan shoppen! Maar niet morgen, gewoon een andere keer, op mijn gemakje.

Liefs vanuit Antwerpen,


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.