Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • curacao
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

Onderweg naar Curaçao!

Curaçao was één van de plekken op de wereld waar ik altijd al eens heen wilde. En ik ben er nú naar onderweg! Op dit moment zit ik in het vliegtuig naar de Caraïben!

 

Het wordt een beautytrip, we gaan dus echt beautydingen doen. En ik ga niet alleen, ik ga samen met andere bloggers! Namelijk met mijn vriendinnen Mascha, Debbie en Anna! Hoe gaaf is dat! Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk enorm uit naar (vooral) de warmte, de mooie stranden en de rest wat dit mooie eiland te bieden heeft. We hebben een heerlijk vol programma! Een greep uit de komende week:

  • interview met Dinah Veeris, expert op gebied van geneeskrachtige kruiden
  • Curaçao Fashion Week
  • yogalessen en ‘Health Sessions’ tijdens de laatste twee dagen
  • Aloë Vera plantage tour
  • boottocht Cas Abou/Blue Room
  • tour rond Westpunt (Boca Sami, Boca Tabla, kleine stranden, Hofi Pastor, Landhuis Ascension)
  • Willemstad Tour + bezoek Penha (kleuren van de handelskade)
  • wijnproeverij

…en dat is nog niet eens alles! Er staan een aantal etentjes op het programma bij zeer uiteenlopende plekken en meer uitjes. En de dingen die ik samen met Mascha in de laatste paar dagen ga doen (al wordt dat misschien wel gewoon lekker uitslapen en op het strand rondhangen, haha!). Een te gekke volle week dus, ik kijk er zo enorm naar uit! En met het lekkere weer de laatste dagen in Nederland kom ik lekker in de stemming.

De afgelopen week was ik dus bezig met mijn koffer uitpakken en wassen draaien na mijn Lanzarote vakantie, én alles weer in mijn koffer doen. Ik mocht 45kg mee in mijn koffer, dus ik hoefde me een keer geen zorgen te maken over het gewicht, haha! Wel bizar, zo vlak na elkaar in het vliegtuig naar de zon, ik geniet er met volle teugen van, ik vind het echt te gek!

Ik wil wanneer ik daar ben ‘live’ gaan bloggen, vanaf Curaçao. Voor zover het kan in ieder geval, met de internetverbinding daar! Al meerdere mensen wisten me te vertellen dat deze net als de mentaliteit op het eiland is: rustig aan… 😉 We verblijven in Willemstad, zes dagen (en de eerste avond van aankomst) met het groepje mensen. Daarna blijf ik samen met Mascha nog vier dagen in een ander hotel in Willemstad. We dachten: als we hier toch zijn, moeten we er ook wel écht even van gaan genieten! Het is een flinke trip (zo’n tien uur vliegen) dus het leek me geweldig om er nog zelf vier dagen te zijn en te genieten van het warme weer en het prachtige eiland.

Wat ik precies kan verwachten weet ik niet eens, alleen de geplande uitjes die vast staan. Ik ben al vaker op een persreis geweest, maar niet een week lang naar een tropisch eiland! Best wel spannend, hoor! Ik ga dus gewoon kijken hoe het loopt en ik ga je vooral proberen mee te nemen. Ik merkte bij de vorige Sneak Peeks (met mijn vakantie foto’s) dat veel van jullie het heel leuk vinden om het gevoel te hebben dat je zelf ook echt even weg bent, dus dat gevoel wil ik graag bij je opwekken! Ga dus lekker virtueel met me mee naar Curaçao!

Ik ga ‘live’ komende anderhalve week proberen te bloggen, vloggen en Twitteren over mijn ervaringen op het eiland. Het hangt een beetje af van de internetverbinding aldaar en hoe vol de dagen zijn. En anders verschijnen er achteraf tropische updates! En don’t worry, de komende elf dagen komen er ook gewoon normale updates, zoals altijd!

Wat kan je verwachten als ik live ga bloggen vanaf het eiland? Ik hoop leuke fotoverslagjes (een soort Curaçao Sneak Peeks dus 😉 ), vlogs van de afzonderlijke activiteiten, misschien losse interessante blogposts over bepaalde activiteiten of bezienswaardigheden… Mijn spiegelreflex én videocamera gaan mee, dus ik hoop dat ik heel veel van de sfeer en de reis kan vastleggen.

Ik zit nog wel heel wat uurtjes in het vliegtuig, als je nog tips hebt voor onze paar laatste dagen (in de eerste week is er waarschijnlijk geen tijd om zelf dingen te gaan doen), laat het weten, want ik wil alles uit deze trip halen! 😀

Deze trip heeft trouwens niks met de Herome Curaçao collectie te maken, het is georganiseerd vanuit het Curacao Toerisme Bureau 🙂

Bron foto’s klik klik klik klik klik


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.