Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • pink ribbon
Een MissLipgloss artikel

Oktober borstkankermaand – geef!

Zo’n één op de negen vrouwen krijgt er mee te maken. En van alle vrouwen die kanker hebben, is 33% van de gevallen deze ziekte. Borstkanker. Een vreselijke ziekte die je leven en die van de mensen om je heen op zijn kop kan zetten. Gelukkig is er veel overlevingskans. Maar er is nog geen oplossing. Pink Ribbon is een fondswervende organisatie en zij willen het aantal mensen met borstkanker verminderen, vroege diagnose bevorderen en zorg voor patiënten en hun omgeving verbeteren. Deze maand staat geheel in het teken van borstkanker. En niet op een negatieve manier, juist niet! In oktober wordt aandacht gevraagd voor borstkanker, om Pink Ribbon te helpen. Je kan op heel veel manieren jouw steentje bijdragen.


  • In heel veel winkels worden producten verkocht waarvan een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Ga maar eens naar Etos, Ici Paris, Marlies Dekkers, Blokker, Swarovski, Wehkamp… Op deze pagina kan je zien welke bedrijven en/of merken meedoen aan Pink Ribbon acties.
  • Ook dit jaar is er weer het Pink Ribbon Magazine. Deze kost €5,95 en draait dit jaar om het thema ‘inspiratie’. Het gehele bedrag gaat rechtstreeks naar Pink Ribbon. Vandaag ligt hij in de winkel, maar je kan hem ook online kopen.
  • Je kan ook naar de webshop van Pink Ribbon gaan waar een ongelooflijk assortiment PR producten te koop is. Sieraden, kleding, tassen, accessoires, sportproducten… Voor jou, maar ook voor je vriendje, broer, vriendin, vader, moeder…
  • Geen zin om spullen te kopen, maar wil je wel geven? Doe dat vooral. Je kan je geld overmaken naar Pink Ribbon, en dat kan je hier doen. Ik heb vandaag al geld overgemaakt.
  • Je kan ook je eigen wervingsactie beginnen. Op de webshop van Pink Ribbon kan je hiervoor benodigdheden als flyers, ballonnen, lintjes en informatieboekjes bestellen.

Natuurlijk kan je het hele jaar door geven aan Pink Ribbon, maar deze maand wordt er echt even flink aandacht aan gegeven. Geef ook, geef om de mensen met borstkanker!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.