Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Naomi: Ik heb sinds afgelopen zomer ineens last van puistjes op mijn schouders! Ik was ze nu regelmatig met een facewash onder de douche, maar dat helpt niet. Ik wil ze ook niet uitknijpen omdat ik geen littekens wil op mn schouders. Maar binnenkort heb ik een feestje, en dan wil ik een mouwloos truitje aan. Heb jij tips hoe ik mn schouders weer mooi en egaal kan krijgen?

Ik denk dat je huid aan het ‘veranderen’ is, van normaal naar meer vettig. Ik zou als ik jou was een goede tonic gebruiken op je schouders, en een zeep tegen puistjes. Ik kan African Black Soap aanraden, dit werkt erg goed tegen puistjes en is perfect voor een vette huid. je kan het kopen bij Serena. Verder: scrubben. Dus was elke keer wanneer je doucht met een de African Black Soap, scrub twee keer in de week en daarna een tonic erop. Ik hoop dat het helpt!

Marleen: Ik heb een vraagje over mijn wimpers. Soms vallen er namelijk wat wimpers uit en na een tijdje groeien deze weer terug. Deze wimpertjes zijn op het begin erg klein en gaan dan recht naar beneden staan en willen haast niet mee krullen! Dus ze steken eigenlijk gewoon in mijn oog wat heel irritant is. Ik heb dan ook echt de neiging om het wimpertje eruit te trekken, maar dat lijkt me nou ook weer niet zo’n goed idee. Hoe kan ik dit voorkomen of wat moet ik doen met dat irritante wimpertje?! Heel erg bedankt alvast!

Als je wimpertjes te kort zijn kan je een speciale wimperkruller kopen voor lastige wimpertjes. Een als deze:

Hij is er ook in de vorm van een soort tangetje, het lijkt net op een pincet, maar het is een wimperkrullertje. Hiermee kan je aparte haartjes pakken en krullen, bijvoorbeeld jouw lastige haartjes!
Je zou ze er ook gewoon uit kunnen trekken, als je dan geen ‘gat’ in je wimpers krijgt.

Kimberly: Nu heb ik hetzelfde probleem en heb ik ook Bio Oil gekocht, maar hoe combineer je zoiets met je dagcreme en make-up? Het is best vettig, en je moet het 2x per dag opsmeren, maar als ik ’s ochtens dus Bio Oil opsmeer, moet ik dan nog dagcreme opsmeren? en als ik het zeg maar zo laat, dan is mijn huid te vet om vervolgens nog make-up op te smeren! en ik gebruik echt niet veel Bio Oil…dus ehh…help 🙂

Oei, da’s lastig, het is natuurlijk wel een olie… Ik zou dan kiezen. Of make-up, of de olie. Of gewoon alleen ’s avonds gebruiken of op dagen dat je sowieso geen make-up gebruikt, bijvoorbeeld als je de deur niet uitgaat. Olie en make-up gaat gewoon niet samen. Je kan het wel afdeppen met een tissue met tonic erop, maar dan haal je alle olie er weer af, da’s niet de bedoeling.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.