Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Rozemarijn: Ongeveer tegen het einde van de dag – of soms zelfs halverwege – krijg ik in mijn arcadeboog een zwart lijntje. Ik weet niet waar het van is, maar het is ongelooflijk irritant!
Weet jij hoe ik dit kan voorkomen?

Ik heb dat ook – als ik eyeliner, oogpotlood of gelliner gebruik zonder een basis op mijn oogleden te doen. Dus: ook als je alleen oogpotlood of een soortgelijk product gebruikt, dan kan je het beste ook een oogschaduwbasis gebruiken.
Verder: als je oogschaduw draagt en je hebt dit probleem, ook oogschaduwbasis gebruiken. Dat helpt echt, en dan gaat de oogschaduw niet ophopen in je arcadeboog.

Jackie: Er zijn van die hele mooie blushes, en heb laatst Deep Throat van nars gehad. Maar ik heb van mezelf altijd rode wangen, nu ben ik bang dat het samen snel te veel worden, weet jij een tip ? Bedankt en ga zo door met je super leuke site!

Een les die je zelf dus al hebt geleerd: geen blush gebruiken zonder dat je je ‘eigen’ rode wangen wegwerkt. Gebruikt bijvoorbeeld een groene poeder of creme (ik gebruik een groene basis van Clinique, dat werkt heel erg goed) en doe daaroverheen eventueel nog foundation. Je zal zien dat je rode wangen hiermee verdwijnen! Nu kan je je blusher aanbrengen zonder dat het een rare drukke boel wordt.

Selma: Ik zit altijd met mijn wimpers, ze zijn super lang, maar ze hangen naar beneden.. Als ik ze krul met een wimperkruller blijft het even zo en moet ik heel snel mijn mascara aanbrengen, probleem: ze zakken weer hélemaal naar beneden. Het is heel vervelend want ik heb nu echt 6 mascara’s ofzo en daarvan doet 1 het maar goed qua wimpers omhoog houden, maar die kloddert zo ontzettend erg.. Dusja da’s ook niet alles…..

Oplossing: een goede mascara gebruiken die zorgt voor extra krul. Zoek bijvoorbeeld eens op Makeupalley naar een goede curling mascara. Het geheim zit hem trouwens in de polymeer die in de mascara zit. Als de mascara droogt, krimpt dit iets wat zorgt voor krul in je wimpers. Dus krulmascara’s zijn geen fabeltje! Wel dus eerst even je wimpers krullen met je krultang, en daarna je mascara aanbrengen.
Enne, als ook dit niet werkt, kan je eens gaan denken aan wimperpermanent. Dat heb ik een paar jaar geleden gedaan. Daarmee krijg je krul in je wimpers die ongeveer een tot twee maanden blijft zitten. Kost ongeveer dertig euro bij de schoonheidsspecialist.

By the way… Wat vinden jullie van de nieuwe graphic bovenaan? 😀



Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.