Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • non pareil boutique
  • npb
  • Nyx
  • oogschaduw
Een MissLipgloss artikel

NYX Single Eyeshadows

De NYX single eyeshadows zijn onwijs populair, en ik had ze nog nooit geprobeerd… Bad, bad me! Het werd dus eens tijd om een aantal kleurtjes te proberen. Ik heb expres vier hele felle kleurtjes gekozen, op die manier kan ik goed zien of de pigmentatie goed is, hoe de kleuren zijn en hoe ze aanbrengen. En natuurlijk gewoon omdat ik wel een keer wat anders wilde dan de veilige kleuren.


Red Pink

Red Pink is een knalroze oogschaduw met een soort van pearl finish. De pigmentatie is erg goed. Als je deze opbouwt, heb je echt een felroze kleur op je oogleden! Leuk om te combineren met bruintinten om toch een leuk en opvallend kleurtje aan je look toe te voegen.

Africa
Africa is een aparte kleur oranje. Niet knal knal, maar echt een mooi draagbaar kleurtje. En met gouden shimmer erin! Heel subtiel en geen chunky glitters.

Extreme Apricot
Knalrood! Helemaal mat en echt superveel pigment. Absoluut een in your face kleur, heel apart en heel mooi. Ik moet nog wel even uitvogelen hoe ik dit ga gebruiken. Ik denk gewoon in combinatie met andere, iets minder opvallende, kleuren. Het is echt een extreem mooie en aparte kleur, love it.

Mellow Yellow
Deze kleur is de enige die me tegenviel van de oogschaduws. Hij heeft heel weinig pigment en geeft weinig kleur af. Het is echt een hele sheer kleur geel, echt jammer. Hij ziet er in het doosje heel erg knal uit, maar dat is ‘ie dus niet.

Ik vind het heel leuk om nu een keer lekker felle en aparte kleurtjes te hebben, eindelijk een keer iets minder veilig dan de standaard kleuren. Ik ga er lekker mee experimenteren en ik houd jullie op de hoogte.

De oogschaduws komen van Non Pareil Boutique en kosten zo’n drie dollar per stuk.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.