Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • new york
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

NY Experience deel 1

Na een week in New York had ik zo’n zeshonderd foto’s en twintig filmpjes. ‘Laat me je foto’s eens zien!’ is dan een beetje lastig. Heb je twee uur de tijd? En omdat ik het altijd leuk vind om video’s in elkaar te zetten heb ik van de hele week twee aparte filmpjes gemaakt. Een van de eerste vier dagen, en een van de laatste vier. Het geeft de sfeer beter weer dan losse foto’s en zo gebruik ik m’n filmpjes ook! Omdat ik het ook leuk vind om aan jullie te laten zien: bij deze.

Wanneer ik dit filmpje kijk, krijg ik weer even helemaal het gevoel wat ik had toen ik in New York was!

Ik ben nog bezig met deel twee, dus stay tuned 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.