Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

NY Drugstore winactie

Ik vertelde het al in mijn NY Drugstore shoplog video, ik ben gek op de drogsterijen hier in New York. Ze zijn enorm groot en je kan er álles kopen. Alles waar wij uren naar zoeken op eBay, en dan ook nog eens voor weinig geld. Toen ik gisteren langs een Duane Reade liep had ik een lightbulb moment. Ik liep snel naar binnen om producten voor jullie te shoppen! Ik heb twee pakketjes gemaakt (allebei ongeveer ter waarde van $40) met daarin producten die ik heb uitgekozen én hier in New York heb gekocht. Wil je zien wat er in zit en wil je ze winnen? Lees dan héél snel verder!

Pakketje 1…

Pakketje 2.

Bekijk even het filmpje, hierin laat ik precies zien wat er in zit!

Nice, toch? Wat je moet doen om een van de twee pakketten te winnen:

Laat bij de comments een reactie achter waarin je me vertelt wat jij zou doen als jij nu in New York was. Ik kies twee winnaressen uit. Zorg dat je goede e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje staat, want op die manier neem ik contact met je op. Ik vind het ook heel erg leuk als je MissLipgloss.nl liked op Facebook en me volgt op Twitter, maar dat hoef je niet per se te doen om te winnen 🙂

Succes, en als je niet wint… Probeer eBay of  nog beter, ga zelf een keertje naar NYC! Oh en blijf natuurlijk de Arke Facebook checken voor onze reisverslagen 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.