Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

‘Nude’ voorjaarslook

Remember dat ik je vertelde over ‘less is more‘? De laatste tijd draag ik weinig anders. Het staat zo lekker fris, zomers! Zeker met de hoeveelheid zon van de afgelopen week krijg ik echt zin in de zomer en heb ik geen zin meer in zware smokey eyes. Vandaag laat ik een ‘nude’ voorjaarslook zien die ik droeg, met een outfitje!

Bovenstaande ‘foto’s’ zijn stills uit een filmpje die deze week online gaat komen!

Dit is de heel simpele ooglook, deze lijkt op de foto wat donkerder dan dat ‘ie in het echt was. Ik draag wat MAC kleurtjes, een Paint Pot in Rubenesque als basis en daarop o.a. Shroom en Embark. Het lijntje is gezet met een Illamasqua Precision Ink (ik houd van die eyeliner) en de mascara is Diorshow 360.

En een outfitje, met mijn Uggs die ik al tijden niet meer gedragen heb! De keus was tussen hoge enkellaarsjes, en ik droeg dit op een schoonmaak- en boodschappendag dus ik ging voor de Uggs 🙂 Het jurkje is van H&M, het jasje van de ELLE store, het horloge van Triwa, het riempje van Esprit.

En de outfit ‘in actie’ 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.