Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • Test
  • topcoat
  • wet 'n wild
Een MissLipgloss artikel

No Chip Top Coat


Wet ’n wild No chip Top coat
404A No Chip Top Coat [transparant]

Prijs: $1,16

Te koop via: http://shopping.instyle.com/browse?fts=nail+polish

Joyce staat voor het schap…
Waarom Wet ‘n wild?: Wet ‘n wild is een van die merken, die altijd in het zonnetje gezet worden, in reviews. Als beautyfreak kun je dit flesje dan toch niet laten staan? Zo lieflijk doorzichtig roze, staart het je met een grote glimlach aan.

Verpakking
Soort verpakking: Erg groot, wel handig, dan doen we er lekker lang mee. Ik heb veel liever een groot flesje, dan zo’n piepklein flesje, dat je bijna over het hoofd ziet. (++)
Kleur: Transparant, maar lijkt heel lichtroze in de verpakking. (+)
Inhoud: 12,7 Ml (++)

Cijfer verpakking: 10

Let’s test it!
Geur: Weer die vieze nagellak geur, maar niet zo penetrant, dat je hem de hele dag nog ruikt. Thank God. Nu ruikt tenminste niet iedereen dat mijn nageltjes net gelakt zijn. (6/10)
Substantie: Geweldig! Smeert heel erg goed, niet te dik, vooral niet te dun. Mooi doorzichtig laagje, dat een prachtige glans achterlaat. (9/10)
Kwastje: Standaard. (7/10)
Kleur: Shiny shiny shiny! (9/10)
Longlasting: Door deze simpele, niet dure top coat blijft mijn nagellak/gekleurde lak minstens 2 weken zitten. Mijn roze nagellak bleef 3 weken zitten, fantastisch! Dit is de eerste nagellak, die mijn hart weet te veroveren, zijn beloftes na komt en in mijn favorietenlijstje mag plaatsnemen, (10/10)

Cijfer: 8,2 maar deze nagellak heeft een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, dus verdient hij in mijn ogen wel een 9.2. Zeker weten, ben je op zoek naar een top coat? Haal deze zo snel als je kunt in huis, je zult er geen spijt van krijgen!

Door Joyce


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.