Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

No beauty buy update


Ik ben al meer dan twee weken bezig met mijn no beauty buy en het is misschien wel leuk voor jullie om te lezen hoe het daarmee gaat. Vandaar deze update! En… ik heb niks gekocht. Nog geen lipglossje of lippenbalsem, of een goedkope nagellak. Gewoon, niks! Het gaat dus heel erg goed en ben nog maar één keer lichtelijk in de verleiding gekomen om iets te kopen, maar besefte toen ‘Nee Cynt, je hebt een no-buy, doorlopen,’ en dat deed ik.

Het was vorige week in een nieuwe natuursupermarkt hier in het centrum. Ik wist niet dat die winkel bestond – hij zat er ook nog maar twee weken, bleek – en toen ik naar binnen liep ontdekte ik een hele cosmetica afdeling met superveel natuurlijke merken die ik niet kende. Ik had haast, dus dat hielp ook, dus ik kocht niks. Normaal had ik wel iets meegenomen van een merk dat ik niet kende, om voor de site te testen. Dat moet dan maar even in januari! Ik mijd bewust winkels waar ik normaal best veel cosmetica koop, zoals de MAC of Bijenkorf. Ik was wel bij Make Up Store laatst, en ik wilde er iets kopen, maar uiteindelijk vergat ik dat gewoon.

Verder helpt het dat ik voor MissLipgloss producten krijg opgestuurd, zo voor kerst is dat meer dan normaal, dus ik heb geen nood aan producten. En ik heb nu ook niks nodig, ik heb nog zat shampoos, zepen, conditioners, lichaamsproducten. Het enige product dat op begint te raken is mijn favoriete Nivea deodorant,  maar ik heb ook nog een stick van The Body Shop staan en een roller van Bourjois, daar kan ik dan wel even mee vooruit.

Misschien verleng ik mijn no make-up buy wel tot februari… Het bevalt wel goed! Het scheelt heel erg veel geld, want als ik naar MAC ga, geef ik zo meer dan honderd euro uit. Ik ga niet vaak daar heen, maar áls ik er dan ben… Ik heb nu geld voor andere dingen en ik compenseer wel. Zo heb ik de afgelopen weken elke week wel een nieuw boek gekocht. Gelukkig is dat niet zo duur, een boek kost maximaal een keer achttien euro. En één oogschaduw is dat ook al bijna, en dat blijft niet bij eentje per keer…Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.