Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • essence
  • nieuw
  • nieuws
  • ready for boarding
Een MissLipgloss artikel

Nieuwtje: Essence Ready for Boarding

Oké, pak je koffers, gooi er wat producten uit de Essence Ready For Boarding collectie in en gá! Essence komt binnenkort met een superleuke collectie met producten die altijd nog wel in je toilettas naar een zonnig oord passen!

 

Goed nieuws voor de Belgische dames, want deze collectie is bij jullie vanaf juni te koop, wij in Nederland moeten nog even wachten tot juli. Ik kan helaas nog geen producten swatchen en laten zien omdat ik ze zelf (nog) niet heb, maar ik wilde je de informatie wel vast geven, want wat is dit een leuke collectie!

Twee handige oogpotloodjes met twee kanten! 2 in 1 kajal pencil 01 Destination Sunshine en 02 Via Airmail. Ik vind de kleurcombinaties leuk, niet zo super voor de hand liggend, ze hadden ook zwart met nude of bruin met wit kunnen doen. Nee, Essence koos voor blauw met nude (mooie!) en bruin met lichtgrijs. Heel leuk met elkaar te combineren, je kan de lichte kleur bijvoorbeeld op je waterlijn doen en de donkerdere kleur langs je wimperrand. Of je kan ze uitvegen zodat het meer op oogschaduw lijkt. Ze kosten €1,49 per stuk.

Schattig klein tasje, met een zwaluw er op die wel heel erg op mijn tattoo lijkt! Geinig! Kost €2,49.

Dit oogschaduwpaletje is leuk en lekker klein! Bevat zes frisse en glanzende kleuren oogschaduws voor een zomerse look. En met die bruine tint kan je het nog wat donkerder maken! €3,49

Altijd handig in je tas en vooral ideaal in het vliegtuig of tijdens een lange bus- of autorit: vochtige doekjes voor je handen! Gewoon om even een beetje op te frissen. Er zitten vijftien doekjes in met een frisse granaatappelgeur. €1,29.

In de collectie zit ook een blush, die je tegelijkertijd als lipstick/gloss kan gebruiken! Ideaal, multitasking producten, zeker op vakantie. Scheelt weer ruimte in je toilettas! Je ziet er na het aanbrengen lekker fris en fruitig uit, dat kan je zeker wel gebruiken na een lange reis. In de kleuren 01 Sending you kisses en 02 Beauty on tour. €2,49.

Onmisbaar: een bagagelabel! Je kan hier je adresgegevens opschrijven zodat iedereen weet dat deze koffer of tas van jou is! Ik kan zelf niet zonder, heb altijd een label aan mijn tas. Ook wel zo handig voor het geval hij zoek raakt, dan staat in ieder geval je adres en telefoonnummer erop. €2,29.

Vijf frisse, zomerse, heerlijke kleurtjes nagellak! Want was is vakantie op een zonnige bestemming zonder nagels die in dezelfde sfeer zijn? In 02 beauty on tour, 03 exits on your right, 04 via airmail! en 05 destination sunshine. Kosten €1,49 per stuk.

En ook heel handig bij je nagellak: een base coat. Zo blijft je nagellak een stuk langer zitten! Of ‘ie het je hele vakantie overleeft, dat is nog maar de vraag, maar een paar dagen langer redt deze basecoat hopelijk wel. Het is een Peel Off base coat, wat inhoudt dat je de lak in één keer van je nagels kan trekken als je de kleur zat bent. Handig op vakantie, geen gedoe met nagellak remover. Ik ben wel heel nieuwsgierig hiernaar! Kost €1,79.

De Essence Ready for Boarding collectie ligt in België in juni in de winkels, in Nederland in juli. Nog wel even wachten helaas, wel een beetje jammer, want veel mensen gaan toch al wel in mei of juni op zomervakantie? Nou ja, ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar de producten, jij ook? Heb je al wat op je wishlist?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.