Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • kwasten
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe Zoeva kwasten + accessoires

Je hebt al vaker over de Duitse webshop Zoeva.de kunnen lezen op MissLipgloss.nl. Zoeva heeft vooral veel betaalbare, maar heel goede kwasten en mooie grote oogschaduwpaletten. Ik bestel er regelmatig en gebruik veel van hun kwasten elke dag. Vanaf deze week hebben ze een aantal nieuwe producten, waarvan ik er vandaag een aantal ga laten zien!

Eerst de Eyeshadow Fix! Dit is een oogschaduwbasis met een glans. Het zit verpakt in een strak zwart doosje en ziet er heel chic uit! Kost €5,80.

Dit zijn de bestanddelen van de Eyeshadow Fix. 

En nog wat meer informatie. Met vitamine E, rijstpoeder en zonder parabenen en parfum.

De oogschaduwbasis zit in een compact mat zwarte tube. Ik vind het er mooi uitzien!

Dit is de beste oogschaduwbasis verpakking: een tube met zo’n ’tuutje’. Zo kan je een heel klein beetje uit de tube pakken zonder product te verspillen.

De oogschaduwbasis heeft een prachtige gouden, warme glans. Het is heel subtiel. Als je wel eens MAC Paint Pots hebt gebruikt op je oogleden: dit heeft ongeveer hetzelfde effect. Het glanst gewoon net een beetje. Als basis werkt hij heel prima: mijn oogschaduw blijft de hele dag goed op z’n plek met de Eyeshadow Fix. Ik vind het effect ook erg mooi, weer eens wat anders dan een gewone oogschaduwbasis.

Zoeva heeft nu ook nepwimpers! Deze zien er erg mooi uit en zijn ‘half’. Dat vind ik altijd wel prettig, want ik knip nepwimpers zelf toch altijd doormidden omdat ik ‘hele’ wimpers een te onnatuurlijk effect vind geven.

Informatie op de achterkant van het doosje. 

Dan de kwasten! Het beste deel van de Zoeva webshop, vind ik. Als ik in die shop zit te kijken, word ik altijd zo hebberig! Ik wil dan echt álle kwasten bestellen. Heerlijk. En het is allemaal niet zo duur, maar wel van erg goede kwaliteit. Elke kwast zit nu verpakt in zo’n zwart hoesje met een ziplock sluiting. Ik vind dat er erg mooi uitzien, het geeft een chique uitstraling en je kan die hoesjes zelf opnieuw gebruiken. Voor je kwasten, maar het kan ook voor wat anders. Je kan hem ook in je tas doen om als toilettasje te gebruiken. Mogelijkheden te over!

Eerst de 102 Silk Finish kwast. Deze kost €9,50 en is geschikt voor foundation, poeder, blush en allerlei soorten crème producten. De handvaten van Zoeva kwasten zijn zwart en glanzend en ik vind ze er mooi uitzien.

Deze kwast lijkt op een bufferkwast (die ik zelf elke dag gebruik voor mijn foundation), maar de haren zijn iets minder stevig en ze zijn rond afgesneden in plaats van helemaal plat. Ze zijn niet zo rond als een poederkwast, maar ook niet zo plat als een bufferkwast. Het zit er een beetje tussenin.

De haren zijn van synthetisch materiaal gemaakt en voelen méga zacht aan. Heerlijk. Ik vind hem zelf erg prettig werken voor zowel foundation als cream blush. Hij is ook prettig in gebruik als je je gezicht wat heftiger wilt shapen, dan kan je met Silk Finish je bronzer aanbrengen onder je jukbeenderen. €9,50 voor zo’n goede kwast: koopje.

Dit is de 223 Petit Eye Blender, deze kost €5,80. Deze kwast zit tussen een pencil kwast (een heel smal rond kwastje met compacte haren) en een blending kwast (een dikke fluffy ronde kwast met haren die wat verder uit elkaar staan, dit is een wat ‘lossere’ kwast) in. Hij is perfect voor het blenden van kleurtjes in je arcadeboog of in kleine hoekjes en plekjes waar je met andere kwasten niet zo goed bij kan. Je kan er ook prima oogschaduw mee aanbrengen in je arcadeboog en het dan meteen blenden met kleine ronddraaiende bewegingen.

Deze kwast is ook méga zacht en ik vind hem heel erg fijn. Zo’n kwast had ik nog niet! Perfect. 

Als laatste de 317 Wing Liner, deze kost €5,20. Een schuin afgesneden kwastje kan je voor je eyeliner gebruiken, bijvoorbeeld voor gelliner. Maar je kan hem ook nat maken (met water) en je oogschaduw omtoveren tot een eyeliner en hem dan aanbrengen langs je wimperrand. Je kan er ook je wenkbrauwen mee bijtekenen. Een goede schuin afgesneden kwast is héél lastig te vinden. Vaak zijn ze te slap, te hard, zijn de haren te dik, is de kwast te fluffy, de haren te kort of juist te lang. Het vinden van een goede schuin afgesneden eyelinerkwast is best een opgave. Zo’n opgave, dat ik laatst bij MAC maar zo’n kwast bestelde, voor zo’n €20. 

Maar… waarom wist ik dit niet eerder?! Deze van Zoeva is echt heel erg goed. Stevig, mooi plat en dun, werkt gewoon echt heel erg goed. Een aanrader als je nog een hele fijne wenkbrauw- of eyelinerkwast zoekt.

Jaaaa, ik ben enthousiast over deze nieuwe producten van Zoeva, en dan vooral de kwasten! Wat een topspul. En heel erg betaalbaar. Aanraders! De Zoeva producten zijn te koop op Zoeva.de.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Teeez La Isla Chique

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.