Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • mode
  • nieuw
  • romano
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe tas

Ik heb een liefde erbij: mijn nieuwe tas! Ik was helemaal niet van plan om een nieuwe tas te kopen, maar ik zag deze staan en ik moest hem hebben. Ik wist zeker dat ik spijt zou krijgen als ik hem niet mee naar huis zou nemen. Het is een echte ‘Cynthia-tas’, zoals je ook echte ‘Cynthia-schoenen’ en ‘Cynthia-jurkjes’ hebt. Vriendinnen van mij weten precies wat ik bedoel als ik zoiets zeg, en ze zijn het dan ook altijd met me eens daar over. Ik vind dat leuk, want als iets heel erg ‘Cynthia-ig’ is, dan weet ik zeker dat het bij me past. Dat is gewoon een gevoel wat ik er bij heb. Can’t explain.


Over de tas: hij is geweldig. Het is dus precies een tas die ik gewoon prachtig vind. Alles vind ik mooi. Het enige wat ik jammer vind, is dat ‘ie niet van leer is. Maar dan was ‘ie ook meteen een stuk duurder geweest, dus ik mag niet klagen. Hij is trouwens van het merk Romano en was €44,95. Romano ken ik verder niet, het is een accessoire merk en dit is hun website.

Er zit ook een lang hengsel bij, zodat je hem zo schuin kan dragen. Ik vind dat altijd heel erg handig voor wanneer je gaat shoppen of iets dergelijks, dan heb je fijn je handen vrij. Ik vind het niet supermooi ofzo, maar praktisch is het wel. En oh, don’t mind die rare pose, ik moest de camera goed stilhouden voor de foto dus hij leunt op mijn schouder. Met mijn andere hand houd ik mijn arm vast zodat de camera niet beweegt.

Hij is heerlijk groot, er past precies een A4 in! Ideaal, dan kan ik voor school er fijn een collegeblok en boeken in doen. Ik vind hem als handtas denk ik net iets te groot, maar voor school en dat soort dingen is ‘ie perfect.

Wat een find, ben er zo blij mee!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.