Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe tas, nieuwe schoenen & budget oogschaduw

P1180033Nieuwe schoenen: wat een feest. Een nog groter feest is voor zeer weinig geld een geweldig mooi tasje vinden, precíes zoals je hem zocht. Ik word ook héél erg blij van budget oogschaduwpaletjes waar je geweldige looks mee kan maken Ik laat ze vandaag in een complete look zien!P1180331

De look! Ik maakte deze met het Silent Treatment paletje van Wet ’n Wild. In het paletje lijken de kleuren vrij warm maar eenmaal aangebracht zijn ze toch wel wat koeler. Ook mooi!

P1180014

P1180015

P1180016

P1180033

P1180333

Ik heb de kleuren precies aangebracht ‘waar ze horen’ volgens de verpakking. Verder heb ik Wet ’n Wild oogpotlood gebruikt en Catrice Better Than False Lashes mascara – top spul! De oogschaduwbasis die ik heb gebruikt is Too Faced Shadow Insurance, dat blijft toch wel echt mijn favoriet. Gebruik ik al sinds mijn 17e! Mega lang al.

P1180335

P1180340Ik maakte deze foto’s voordat ik mijn extensions kreeg! 🙂

De complete look! Wat ik op mijn gezicht heb gebruikt:

  • Guerlain Perles Primer
  • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster
  • Essence Match 2 Cover Cream Concealer
  • NARS Pressed Powder
  • Sisley L’Orchidee Blush
  • Urban Decay All Nighter Setting Spray

P1180341

P1180342

De nagellak is Alessandro Striplac in New York Grey! Nu het najaar begint, heb ik weer zin in donkere nagellakkleurtjes. P1180361Al een tijdje zat ik te azen op toffe Nike Air Max, maar ik kon nergens leuke kleurcombinaties vinden. En ineens liep ik tegen deze aan! Ik vond de kleurtjes zo tof dat ik ze meteen mee heb genomen. Ze waren €130, niet goedkoop, maar ben er extreem blij mee. Als kindje van twaalf droeg ik ook Nike Air, grappig om ze nu na elf jaar weer opnieuw te hebben. Vind ze echt heeeeeel leuk!

Ik weet dat heel veel mensen deze schoenen vreselijk lelijk vinden (ik had het al door op Instagram, haha) maar ik vind ze heel gaaf en ben er onwijs blij mee.

P1180356En… ik ben al tijden op zoek naar een perfect klein tasje. Om mee te nemen tijdens het shoppen of als ik even met iemand wat ga drinken of eten (ik bedoel, je hebt dan niet meer nodig dan je telefoon en portemonnee, toch?). Ik heb alleen grote tassen en het kleine tasje wat ik heb is neon oranje. Heel leuk, maar niet voor altijd. Ik zag allemaal perfecte, maar allemaal zo duur… Bij Forever21 zag ik ineens deze! Voor ongeveer 20 euro. Perfect! Ik vind hem ZO leuk! Hij is natuurlijk niet van leer, maar wel mooi afgewerkt. P1180357

P1180359Perfect! Nu heb ik wel spijt dat ik de zwarte niet meegenomen heb, maar deze kleur vond ik wel het mooiste. P1180360 De sieraden die ik draag: Casio horloge van Timeforwatching en Bandhu armband.P1180347

P1180352De outfit, niet heel bijzonder, maar laat hem voor de volledigheid toch maar even zien! De schoenen zijn dus Nike Air Max, de gradient jeans is van Minimum, het jasje van Mango, wit shirt er onder van Zara en de sjaal is van Fashionine.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.