Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • HD
  • Kruidvat
  • mono
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe NYC HD Color Quatro’s & City Mono Eyeshadows

NYC kwam nog niet zo heel lang geleden naar Nederland en is inmiddels een heel populair budgetmerk. Sinds kort hebben ze nieuwe quatro oogschaduwpaletjes in vier verschillende kleuren. Ook zijn er vier nieuwe mono’s. Vandaag laat ik de swatches aan je zien!

De HD Color Quatro’s kosten €3,99 per stuk en bevatten vier kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. De doosjes zijn van zwart en transparant plastic en zijn vrij stevig. En: stapelbaar! Heel handig in je make-up collectie.

Hier zie je Gothic Harlem, South Street Seaport, NY Tribute en How I Met You.

Gothic Harlem bevat vier kleuren in zwart- en grijstinten. De zwarte kleur is goed gepigmenteerd en bevat zilveren glittertjes. De grijze tint is wat meer metallic, de lichtgrijze tint is meer een lichte highlighter en de rechter kleur is helemaal mat wit. Ziet er goed uit, de pigmentatie is heel oké!

South Street Seaport bevat vier warme aardetinten. Een mooie bijna matte donkerbruin, een glanzende rood-bruine tint, een roze tint en een matte witte highlighter. Ik vind de combinatie van de kleuren heel erg mooi, vooral met de matte highlighter! Dat vind ik altijd geweldig.

NY Triubute bevat koele kleuren! Donkerpaars/blauw, lila, lichtroze en glanzend wit. Niet mijn cup of tea, maar ik weet zeker dat er veel dames zijn die hier erg van houden!

Als laatste How I Met You, een donker smokey palet met zwart en blauw. De donkere zwarte tint bevat zilveren glittertjes, de andere kleuren zijn meer metallic. Maar: ook heel goed gepigmenteerd. Dat zijn ze eigenlijk allemaal, de kleuren zien er goed uit, zijn niet té poederig, maar wel heel erg goed qua pigmentatie.

Na een keer gebruiken zien ze er zo uit. Prima, niet kapot of poederig. Voor €3,99 vind ik dit geweldig goede oogschaduwpaletjes!

Ik wil je deze vier nieuwe City Mono Eyeshadows ook nog even laten zien, in de kleuren Tribeca Teal, In Vogue, Navy Yard en On the Radar. Er zijn er nog meer, dus check zeker even het NYC schap bij de Kruidvat bij jou in de buurt.

In Vogue is een mintkleur met een licht frosty effect.

In Vogue is geweldig intens mat paars.

Navy Yard is een mooie diepe blauwe matte kleur.

On The Radar is een jungle groene kleur met een subtiel metallic effect.

De mono oogschaduws kosten €1,99. Ik ben er erg enthousiast over, de kwaliteit is gewoon heel erg goed!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel enthousiast ben over de NYC oogschaduws, vooral de HD Quatro’s vind ik heel erg goed én leuk. De producten zijn nu te koop bij alle Kruidvat filialen met een NYC schap (klik hier om te zien welke dat zijn).

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.