Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • HEMA
  • kwasten
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe kwasten bij Hema!

Nieuwtje: ik spotte bij Hema gisteren nieuwe kwasten! Ik heb je al eerder kennis laten maken met kwasten van Hema, maar deze had ik nog niet gezien. Ik heb ze even goed bekeken en ik wil even mijn eerste indruk aan je laten zien.

Ik heb de kwasten zelf niet gekocht omdat ik omkom in de kwasten inmiddels, maar heb ze wel in de winkel even goed bekeken. Er is een compleet nieuwe lijn, met witte en grijze handvatten. Ze zijn beide hetzelfde, alleen het kleurtje is anders. Er zijn vijf kwasten, variërend van €2,50 tot €4,50, kleine prijsjes.

Ik vind ze er mooi uit zien, en daarom viel mijn blik ook op ze! Ze zien er chic uit, kwalitatief goed, kwasten die je best wilt laten zien! En een keer anders, niet saai zwart met zilver, maar grijs met zwart of wit met zilver.

Dit zijn de poederkwasten, er is een kleintje met een kort hendel, en eentje met een lang hendel. De kleine kost €4,50, die met het lange hendel €4. De kleine is duurder – denk ik – omdat de kwast zelf, het deel met de haren, een slagje groter is. Maar wel heel handig voor in je toilettas, zo compact. De haren zijn volgens mij synthetisch (dus geen dierenhaar) en héél zacht! Ik heb nog nooit zulke zachte poederkwasten bij Hema gezien, ze waren altijd wat prikkelig, hard, en recht afgesneden, maar deze zijn mooi rond én superzacht!

Twee oogschaduwkwasten. Links zie je een heel kleintje, die kost €2,50. Aan de andere kant zit een sponsapplicator maar dat gebruik ik niet. Deze is handig voor kleine details, een lijntje met oogschaduw onder je oog of voor het uitvegen van je oogpotlood. Het is een stevig kwastje met korte haartjes. Rechts zie je de grotere oogschaduwkwast, deze kost ook €2,50! Deze is wat breder, en plat, ideaal om gewoon oogschaduw mee aan te brengen op je oogleden.

Ook is er een platte foundationkwast, die kost €3. Ziet er goed uit, stevige haren die aan de bovenkant toch lekker zacht zijn. Zelf gebruik ik dit soort kwasten nooit, ik zou het te gek vinden als Hema ooit met een goede platte bufferkwast zou komen!

Maar, deze kwasten zien er ook hartstikke goed uit en de eerste indruk is prima! Goede, stevige, zachte kwasten voor kleine prijsjes. Het was de eerste keer dat ik ze in de winkel zag en de eerste indruk is heel goed. Hema heeft trouwens ook een hele fijne blendingkwast, als je daar nog naar op zoek bent!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.