Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Eyeko
  • nagellak
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe Eyeko nagellak


Eyeko heeft nieuwe nagellakjes in haar assortiment! Nieuwe verpakking, nieuwe kleuren en een nieuwe formule. Zelfde fijne prijs: drie pond. Ik ben enthousiast: de kleuren zijn erg leuk én mooi. De substantie is ietwat dikkig, maar de lakjes lakken prima. De dekking is ook goed, je hebt twee laagjes nodig.

 


Nude polish – een nudekleurig lakje met hele subtiele shimmer erin.

Vintage polish – zie onderaan voor de echte kleur, hij is meer groenig. Cream lakje

Purple polish – knalpaars cream lakje

Cosmic polish – geweldige zwarte lak met multicolour shimmer

Indigo polish – blauwe shimmer nagellak

De Vintage polish, mijn favoriet samen met Cosmic. De kleur hieronder is hoe hij in het echt is, door de flits wordt de kleur iets blauwer dan dat ‘ie in werkelijkheid is.

Superleuk dus én erg mooi, deze nieuwe lakjes van Eyeko. Je kan ze bestellen op Eyeko.com voor drie pond per stuk, supergoedkoop! Je betaalt geen verzendkosten. Met voucher code E250 krijg je een goodie bij je bestelling (en hiermee krijg ik commissie, dus wanneer jij bestelt, krijg ik een beetje geld 🙂 ).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.