Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • diesel
  • gekocht
  • geshopt
  • jeans
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe Diesel jeans

Iets wat elk meisje wel kent: tijden op zoek zijn naar de perfecte jeans, er dagen voor uittrekken om deze te vinden, en dan teleurgesteld thuis belanden met alles behalve een nieuwe jeans. En dan, wanneer je een keer gewoon voor de leuk gaat winkelen, kom je twee perfecte jeans tegen, die perfect zitten en een perfect prijskaartje hebben. Dat overkwam mij ook en ik ben zo blij met die broeken dat ik ze even deel met jullie!

Ik kocht ze bij Times Square (perfecte naam!) in Den Haag, en ze waren allebei in de sale! Ik had ze samen voor €120, voor dat geld heb ik normaal gesproken maar één spijkerbroek. Ik was so happy! Ik was sowieso al op zoek naar een mooie lichte spijkerbroek, mijn lievelings Fornarina jeans scheurde finaal uit toen ik in New York was. Ik was bij Michael K schoenen aan het passen, ik bukte om mijn veters te strikken en *krak* daar scheurde hij uit, van m’n dij tot ver onder m’n bil. Gelukkig droeg ik er al een legging onder omdat ik wist dat het ging gebeuren, er zaten al wat gaten in… Maar hij zat zo lekker.

Goed, nu heb ik dus twee nieuwe spijkerbroeken, yay! Twee simpele outfitjes ermee:

Deze foto kennen jullie al. Gecombineerd met Ugg Bailey Buttons, Vero Moda colbertje en daaronder een Mango trui, Asos sjaal en een Longchamp Legende tas (nog in de winkel).

Met een Pieces top en riem, WE vestje en Dorothy Perkins schoentjes die ik herontdekt heb.

Ik kreeg trouwens nog een tip van de verkoopster: was je jeans nooit heter dan 30 graden. Als je dit wel doet, gaat de rek die in de broek zit kapot. Wanneer je hem na het wassen aandoet, zit ‘ie lekker strak, maar na tien minuutjes slobbert ‘ie alweer onder aan je kont. Dus: niet te heet wassen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.