Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ciaté
  • new colours
  • nieuwe kleuren
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe Ciaté kleuren

Ciaté is een van mijn favoriete nagellakmerken, mede dankzij hun geweldig mooie kleuren. Voor de zomer zijn er vijf nieuwe kleuren aan het vaste assortiment toegevoegd, die ik je vandaag ga laten zien!

De vijf nieuwe kleuren! Glametal, Confetti, Sand Dune, Oil Slick en Pom Pom

Dit is Pom Pom, die ik qua kleur niet perfect op de foto kreeg. Deze is in het echt een stukje meer koraal en ietsje minder rood. Hij dekt in één laagje (echt!) en het is gewoon een heerlijke vrolijke, zomerse, opvallende kleur.

Glametal is mijn favoriet. Denk ik… want ik vind Pom Pom ook te gek. Glametal is een grijs/gouden lak, die heel bijzonder is. Het is geen glitterlak dus je kan hem makkelijk verwijderen. Hij dekt in twee laagjes hartstikke goed. Wat een aparte kleur, alsof je metaal op je nagels hebt.

Één laagje Confetti

Drie laagjes Confetti. Je kan twee dingen met deze lak doen: hem als topper gebruiken over een andere lak voor een leuk feestelijk effect, of hem in drie laagjes gewoon ‘op zichzelf’ dragen. Verwijderen gaat wat lastiger dan gewone nagellak, maar als je je watje goed doorweekt met nagellakremover, deze even stevig op je nagel drukt en even wacht, kan je het er zo af vegen.

Sand Dune is een zilver-goud lakje die dekt in twee lagen. Prachtig, lekker zomers!

Oil Slick is een heel aparte kleur, blauw-groen metallic. Ik heb zelf Chanel Peridot niet, maar volgens mij lijkt die er nogal op!

Kende je trouwens de nagellakremover van Ciaté al? Naast dat ‘ie mijn nagellak er razendsnel vanaf haalt, is ‘ie niet zo slecht voor je nagels en nagelriemen omdat er geen alcohol in zit, en wel vitamine E en B5. En… wanneer je het hebt gebruikt, komt de geur van witte chocola vrij. Echt! Niet aan de fles snuffelen dus want die ruikt gewoon naar nagellakremover, maar wanneer je het watje over je nagels hebt gehaald ruiken ze dus naar witte chocola. Da’s niet erg vervelend tijdens het swatchen van nagellak! Kost trouwens €17,95 voor een flinke fles van 250ml. Wel veel geld, ja, voor een nagellakremover, maar ook wel luxe, in een mooie zware glazen fles, en heerlijk ruikend én verzorgend.

Nog even als extraatje, dit zijn mijn favoriete wattenschijfjes om m’n nagellak mee weg te halen, de Cotton Bio van Kruidvat. Deze zijn super zacht, pluizen niet en hebben een reliëf waardoor het net even wat makkelijker gaat.

De nieuwe kleuren Ciaté nagellak zijn in mijn shop te koop voor €11,95 per stuk. Het zijn geen limited editions, ze zijn toegevoegd aan het vaste assortiment, dus doe maar lekker rustig aan!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.