Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Nieuw: verklarende woordenlijst

In de beautywereld is er heel wat vakjargon. Blenden, swatches, stash, crease, waterlijn en fallout. Al een aantal woorden waarvan bij de leek de oren al beginnen te klapperen! En ik kan me heel goed voorstellen dat je als beginnende beautylover al die termen helemaal niet begrijpt. Omdat ik toch vaak dit soort woorden gebruik in mijn artikelen en filmpjes heb ik een ‘verklarende woordenlijst’ gemaakt met daarin heel wat beautytermen. Nu kan jij het met je vriendinnen ook hebben over je ridgefiller, fan brush, stain en UDPP! Als jullie zelf nog  toevoegingen hebben voor op de woordenlijst, laat deze dan achter in een comment, dan vul ik de lijst aan. Ik zal sowieso de lijst regelmatig updaten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.