Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ5
18 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Ikea
  • opbergen
  • stash
Een MissLipgloss artikel

Nieuw make-up opbergsysteem!

Ik ben hier ZO blij mee ๐Ÿ™‚ als deze vol zijn, koop ik er gewoon een nieuw kastje bij en zet ik er boven op. Het enige nadeel is dat het lastig schoon te maken is: als een lipgloss gaat lekken, trekt het in het hout. Ikea heeft trouwens nog meer perfecte make-up opbergers, ik had een andere kast gezien die echt PERFECT was voor cosmetica, maar die paste niet op de plek waar ik hem wou op mijn kamer. Ik heb het trouwens over deze kast:

Hij is zo perfect, check die spiegel ook er boven op! Ik heb er zelf helaas geen ruimte voor, dus daarom heb ik hem niet gekocht. Als je veel make-up hebt รฉn de ruimte voor zo’n kast: koop hem. Hij heet trouwens Malm en kost โ‚ฌ99,95. Als ik uit huis ga, denk ik dat ik deze kast wel ga kopen. Eventueel twee naast elkaar, hihi.

De Fira kastjes moet je trouwens zelf in elkaar timmeren en ik heb ze zelf geverfd, daar ben je wel even mee bezig. Maarja, Ikea hรจ… ๐Ÿ˜‰ Het was wel grappig, de dag dat ik mijn nieuwe opbergsysteem wou ‘inruimen’ was Mascha bij mij en toen hebben we samen de laatjes ingedeeld. En we hadden zoveel plezier! Het was echt heerlijk om te doen en uit te zoeken wat waar het beste paste, haha. We zeiden nog tegen elkaar: ‘Wij zijn ook echt de enigen die hier lol aan beleven :P’. Het was echt grappig.


Naar aanleiding van dit filmpje (hij stond al op YouTube) kreeg ik van MissLipgloss.nl bezoekster Lisa een mailtje. Ze vertelde dat ze zo’n soort kastje had, maar hem ooit zwart had geverfd en nooit gebruikte. Tot ze mijn filmpje zag! Ze kwam namelijk op een superleuk idee: ze beplakte haar kastjes met behangsamples, jeweetwel, die kleine stukjes die je kan meenemen bij bouwmarkten. Het resultaat:

Dat ziet er toch super leuk uit?!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.