Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • INK
Een MissLipgloss artikel

Nieuw in de Miss Lipgloss Shop: INK

Bijna drie jaar geleden werd ik verliefd op INK by Dennis Knudsen, een make-up merk uit Denemarken. Ik vergat het al die tijd niet, en gelukkig maar, want het is nu in Nederland te koop! En wel in mijn shop! Ken jij het nog van mijn blogposts van drie jaar terug? Hoe dan ook, ik ga je vandaag de producten laten zien.

Dennis Knudsen is in Denemarken een echte celebrity. Hij is een van de beste make-up en hair artists en wordt vaak ingehuurd door leden van het Deense koninklijk huis en celebrities. Enkele grote namen die hij tot zijn klanten kan rekenen zijn onder andere Paris Hilton, Nicole Kidman en Katy Perry.

Voor Dennis was het een grote droom om een eigen make-up lijn te hebben. Jarenlang werkte hij met allerlei soorten make-up merken, waardoor hij een hoop ervaring kreeg met verschillende soorten make-up. Voor Dennis was het als make-up artist erg lastig om een volledige kit samen te stellen. Hij besloot te gaan werken aan een eigen lijn.

INK by Dennis Knudsen is een exclusieve lijn cosmetica, gemaakt zonder parabenen en parfum. De producten zijn lang houdbaar, hebben een heel hoge kwaliteit en hoge pigmentatie. Waar mogelijk zijn natuurlijke verzorgende bestanddelen gebruikt, en SPF 15.

Het merk bestaat inmiddels al een flink aantal jaren. Zo’n drie jaar geleden stuitte ik erop in Kopenhagen, je kan hier een review lezen uit 2010 van een oogschaduw van INK. Ik was onwijs enthousiast over het merk, maar ook een beetje teleurgesteld dat het niet verkrijgbaar was in Nederland. Vooral omdat de pigmentatie van de oogschaduws en potloden zo goed en fijn is, en de producten gewoon te gek zijn.

Een paar maanden geleden hoorde ik dat het merk naar Nederland kwam. Daar moest ik achteraan! Ik haalde extra producten in huis om uit te proberen en na flink testen maakte ik een selectie vier producten om een try out mee te doen in mijn eigen webshop. De lijn van INK is onwijs breed, maar ik wilde eerst eens kijken of jullie net zo enthousiast zijn over het merk als ik.

Kijk je alvast mee naar de producten?

Volgens mij was INK een van de eerste merken die met de lip markers kwam. Zeker weet ik het niet, in ieder geval was het merk er heel erg vroeg mee. Dit zijn super long lasting lip stains in vier roze tinten. Ze kosten €15 per stuk.

De potloden! Deze lange potloden zijn er in 11 kleuren en zijn super long lasting en makkelijk te smudgen. Achterop het potlood zit een sponsje waarmee je het potlood makkelijk kan uitvagen. In Kopenhagen kocht ik een potlood en die gebruik ik nog steeds, hij is zo fijn in gebruik! En de kleuren zijn ook erg mooi. Kost €18.

Een mat transparant poeder: onmisbaar in je toilettas. INK heeft een héél fijn poeder met vitamine E. Kost €26.

Mijn favoriete product van INK: de Moisturizing Cream Primer. Deze primer bevat verzorgende bestanddelen voor een zachte, gehydrateerde huid, maar zorgt er ook voor dat je make-up mega lang blijft zitten. Het maakt je huid ook wat egaler, het vult lijntjes als het ware op. Kost €35.

INK is geen goedkoop merk, maar wel erg mooi en exclusief, zeker in Nederland! Afgelopen week had ik een actie in mijn shop die nog tot en met aanstaande vrijdag (16 november) loopt: alle producten van INK hebben een introductiekorting van 10%. Als je naar deze pagina gaat, vind je alle INK producten, met de korting.

Een leuke quote van Dennis:

”if beauty comes from the inside – then i don’t understand why i have to work so hard?”

Uitgebreide reviews volgen natuurlijk nog, ik ben benieuwd wat jullie van de producten vinden!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.